sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Synttäripoika


Viikonloppu on ollut yhtä juhlaa. Lauantaina juhlittiin vieraiden kera Leon yksivuotispäivää ja tänään on vietetty ylijääneiden herkkujen keskellä rääppiäisiä. Juhlat oli kivat ja onnistuneet ja vieraita oli juuri sen verran, että tupa tuli täyteen, mutta kaikkien kanssa ehti jutustella. Leo oli tietenkin päivän sankari ja keskipiste oikeutetusti. Taisi poika olla välillä vähän ihmetyksissään kun sai kerralla niin paljon uusia leluja.

Meiltä vanhemmilta poika sai kolme pakettia: Brion mustat taaperokärryt, Plaston muoviastioita ja muovisen hepan, jonka kavioita ja päätä saa käänneltyä. Silti kaikkia uusia hienoja lahjojakin mielenkiintoisempaa oli lahjapaperi, jota oli Leosta hurjan kivaa repiä. Mies totesikin, että Leolle olisi tainnut olla mieluisin lahja pelkkä lahjapaperirulla :)

Yläkuvan ilme on innostusta, ei kiukkua, vaikka hieman siltä saattaa näyttää :) Alakuvassa Leon huoneessa lahjat esillä lipaston päällä ja lattialla.

Oli kivaa laittaa juhlia; suunnitella, siivota, leipoa, järjestää ja ahertaa. Kahvipöydän tarjottavina oli itsetehdyn mansikkavadelmakakun lisäksi mokkaruutuja, kinkkujuustopiirakkaa, kahta sorttia pikkuleipiä, cocktailpiirakoita ja munavoita sekä mansikkapiirakkaa. Kakku maistui hyvin Leolle, uutta lusikallista odotettiin joka kerta suu isosti ammolla :)

Tilasin juhlia varten myös tuollaisen gerbera kukka-asetelman. Paljon useamminkin voisi kukkia kotiin ostaa, sillä mun käsissä esim. viherkasvit ei kauaa pysy hengissä. Leikkokukat on siitä ihania, että ne ovat kauniita, mutta niiden ei ole tarkoitus kestää ikuisuuksia. Ei siis paineita siitä muistaako niitä kastella joka viikko ;)


Touhua täynnä olleen synttäripäivän päätteeksi Leo nukahti helposti yöunille ja nukkui täyden kellonympärystän heräämättä. Huomenna on vuorossa 1-vuotis studiokuva, jota varten pitääkin herätä riittävän ajoissa, jotta poika ehtii ennen kuvausta ottaa pienet päikät. Saa nähdä kuinka tuon vipeltäjän saa pysymään kuvausta varten edes hetken paikallaan saati hymyilemään oikeassa kohtaa.

4 kommenttia:

 1. Kovasti onnitteluja! Ihanaa, kun laitat kuviakin tänne, kumman näköä muuten Leossa on enemmän? Isältä olet tainnut kirjoittaa pojan perineen komeaa ulkonäköään...
  En ole ehtinyt kahlaamaan kaikkea blogitekstiäsi läpi (vielä), joten en tiedä onko asia ratkennut suuntaan tai toiseen, mutta niin piti kysymän, että mikä tilanne teillä on talopaketin kanssa? Voisin kertoa omia kokemuksia. Tulipa pitkä ja kömpelö lause, mutta laitetaan maanantain, uusineen hiivan, ummetuksen ja muun nykyisen ajatuksen ja verbaalisen pätkimisen piikkiin..jookos..
  T:Sofia

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista!

  Siitä kumman vanhemman näköä Leossa on enemmän, voit tehdä johtopäätöksen seuraavan postauksen perusteella :)

  Tuosta talopakettiasiasta...
  talohaaveet on nyt tällähetkellä jäissä mun työttömyyden vuoksi. Ei uskalleta ottaa isoa lainaa tälläisessä elämäntilanteessa. Kunhan se työpaikka löytyy niin voidaan laittaa pyörät pyörimään oman kodin saamiseksi. Kerro ihmeessä talopakettikokemuksia tai jos jotain hyviä vinkkejä löytyy, niitä otetaan ilolla vastaan. Sitten joskus tulevaisuudessa kun rakentamaan ryhdytään, niin todennäköisesti meille tulee "avaimet käteen" -talo.

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta huomasin, että kirjoitukseen oli sattunut kömmähdys, samat kaksi kappaletta kahteen kertaan. Höh... Sähläsin niin kovasti noiden kuvien kanssa, että teksi meni pieleen. Nyt asia on korjattu ja lisäsin väliin sen tekstin mitä siinä kuuluikin olla.

  VastaaPoista
 4. Voi, mä olen myöhässä! Mutta siitä huolimatta ja sitäkin enemmän onnea 1-vuotiaalle hurmurille :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...