sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Valmista on!

Talo luovutettiin meille perjantaina. Jotain pikkukorjauksia/puutteita vielä merkittin ylös ja ne hoidetaan mahdollisimman pikaisesti. Oma hommansa on ollut talon siivous. Sitä rakennuspölyn määrää mikä seinissä on...

Muutto olisi tarkoitus ajoittaa ensi viikon lopulle, kunhan tästä ehditään pakkaamaan loput muuttolaatikoista. Talon parissa puuhailu onkin ollut tavallaan terapiaa, kun mieli on apeana. Tuulettuu vähän ajatukset näistä huonommista uutisista.

Tässä muutamia kuvia keittiöstä ja olohuoneesta loppusiivouksen jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Hienolle näyttää! Oma D-talo valmistuu vajaa 2 kk kuluttua =)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Hienolta näyttää! Mikä onkaan tuo harmaa maalisävy olohuoneessa? Meille tulossa myös D-talo. Parin viikon päästä tulee seinät. Etsiskelen hyvää harmaan sävyä olohuoneeseen ja tuo väri teillä näyttää hyvältä!

  Jaana

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos :) Mikä talomalli teillä on? Tsemppiä loppurutistukseen!

  Jaana: Seinän väri on tikkurilan Tunne väri -maalikartasta H484 Mulperi (eli ihan siitä DT:n vakiovalikoimasta) ja on luonnossa beigen harmahtava. Vaikka alkuun vähän mietityttikin kyseinen väri, ku se ei näytä yhtään noin hyvältä pienellä malliväriliuskalla. Mutta kun näin kyseistä maalisävyä kokonaisella seinäpinnalla, niin uskallettiin sitä valita meidänkin seiniin. Itse asiassa meillä on kyseisellä maalilla maalattu sekä olohuone että keittiö, eteinen ja tuo parioven takana oleva makkari. Lopputulokseen ollaan tosi tyytyväisiä. Hyvää rakennusprojektia teillekin!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienolta näyttää, kyllä nyt passaa ruveta sisustamaan :) Koska lähdetään sisustuskaupoolle ;)

  Ikävää tuo toinen juttu, tosi harmi. Täällä ollaan henges mukana <3

  VastaaPoista
 5. Meille tulee hailuoto 177 pienin pohjamuutoksin. Joulukuun puolivälissä pitäisi päästä muuttamaan. Melko hyvin sujunut kaikki, ainakin tähän mennessä =)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunista ja kodikasta! Kyllä tuonne kelpaa muuttaa, ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Ihanalle näyttää!! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 8. Mikä on teidän lattialaatta keittiössä? Onko DT:n perusvalikoimasta?

  Meille tulee huomenna talopaketti ja sisustusvalinnat olisi nyt edessä. Huomista on odotettu innolla puoli vuotta ja nyt se tapahtuu :) Vielä kun menisi nopeasti loppu aika.

  Teillä on kaunis koti, olen saanut ideoita tulevaan kotiin. Kiitos!

  Terveisin,
  Asta

  VastaaPoista
 9. Hei Asta!

  Keittiön lattia ei ole DT:lta vaan paikallisen rautakaupan alelöytö. Valmistaja on Gardenia Orchidea, mutta tarkempia tietoa laattamallista ei ole. Meille piti tulla laatta ihan DT:n sisutusvalikoimasta ja itse asiassa tulikin, Riverstone valkoinen, mutta laatta jouduttiin palauttamaan, koska oli laadultaan ihan erilainen kuin kaunis mallilaatta. Meille tuli pinnaltaan hyvin karheita laattoja, enkä niitä sitten keittiöön sen karhean pinnan vuoksi halunnut. Onneksi palautus onnistui ja löydettiin nämä nykyiset laatat.

  Kiva jos olet saanut täältä ideoita :)

  Onnea rakentamisrutistukseen, yllättävän äkkiä se aika vaan kuluu ja unelma omasta kodista on totta.

  Kysele vaan jos tulee muuta askarruttavaa mieleen rakentamisen eri vaiheissa, itselle oli apua kun sai kysellä kaikkea toisilta DT:n rakentajilta.

  VastaaPoista
 10. Moi Pihla,

  kiitokset vastauksestasi!
  Meille on nyt alustavasti suunniteltu juurikin tuota Riverstonen valkoista laattaa, kylläkin eteiseen, ei keittiöön kuten te olitte suunnitelleet. Itseä siinä vain mietitytti onko se liian kellertävä. Mutta meillä kotona on nyt niin kauhean kellertävät seinät ja huono valo, niin luulen niiden paljon vaikuttavan väreihin. Vaalein se on noista DT:n valikoiman laatoista kuitenkin.

  Luotan paljon muista blogeista lukemiini arvosteluihin väreistä tai muista asioista. Teidän kodista bongasin muutamiin tehoste seiniin tuon Mulperi värin. Luotan sinun kuviisi ja muihin löytöihini, että väri on se jota olen etsinyt. Harmahtava maitokahvin sävyinen beige. Liian lämmintä väriä en halua, mutta en kolkkoakaan kylmää. Olen vaativa heh :) Teillä tuo Mulperi näyttää kauniilta, voi verrata kuvissa esim. teidän keittiön valkoiseen, tai takkaan tai ovien pieliin.

  Toivotaan, että nämä meidänkin valinnat menee nappiin:)

  Terveisin,
  Asta

  VastaaPoista
 11. Äskeinen kommentti katosi kai...joten yritetään uudelleen. Näin aluksi sanottava, että ihan koti! Mikä on tarkempitalomalli muuten? Entä tuo seinän väri esim. olohuoneessa. Mikä mahtaa olla värikoodi, sillä voisimme haluta samaa sävyä seinille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän talomalli on Designtalon Kaustinen 138. Seinän värikoodi löytyy tuosta ylhäältä tämän postauksen emsimmäisestä kommentistani, aika moni on siitä kysellytkin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...