lauantai 30. marraskuuta 2013

Robottisynttärit

Isompi poika täytti kokonaiset viisi vuotta. Mun ihana, hauska, oivaltava ja välillä myös tavattoman jääräpäinen poikanen :) Ja josta äiti on tietenkin mahdottoman ylpeä!
 
Leon synttäreitä vietettiin kahteen otteeseen, ensin sukulaisten kesken ja nyt ensimmäistä kertaa pidettiin myös kaverisynttärit, pienimuotoisesti muutaman hyvän kaverin kesken. Leo toivoi synttäreiden teemaksi robottisynttäreitä ja sellaiset sitten tehtiin. Löysin kivan robottiaiheisen partysetin, johon kuuluivat servetit, pahvilautaset, viirinauha ja 3D-lasit. Lasien läpi katsottuna servettien ja lautasten kuvat näyttivät kolmiulotteisilta.
 
 
Lastensynttäreiden tarjoiluissa ajattelin päästä helpolla. Tarjolla oli robottijäätelökakkua, banaanimuffinsseja, keksejä ja karkkia, muutamia suolaisia naksuja ja popcornia sekä lisäksi coctailtikuissa lihapullia, nakkeja, viinirypäleitä ja juustoa. Syötävät tekivät hyvin kauppansa, vaikka mitään ihmeitä ei tarjolla ollutkaan.
 
 
Mukavaa oli ja poika sai mieluisia lahjoja. Se hankala puoli tässä loppuvuoden synttäreissä on että lahjojen saaminen kasaantuu niin lyhyelle aikavälille. Onneksi tässä on vielä kuukausi ennen toista lahjasumaa. Vaikka joulupukkihan ne seuraavat lahjat hommaa, eikös ;)

6 kommenttia:

 1. Onpas ollut hauskat synttärit ja kiva teema! Kauniita kuviakin ja hienot koristelut tarjottavineen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kattaus! Paljon onnea vielä sankarille! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 5-vuotiaalle! Kivat robottisynttärit ja tarjottavat! Varmasti juuri mieluisa teema ja herkut lapsille :)

  VastaaPoista
 4. Voi ku teillä on ollut ihanat synttärit ja makoisat tarjoilut! :) Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka hienoa! Saako udella mistä noin tyylikäs robottipartysetti on löytynyt? Jos vielä muistat. Meilläkin toivotaan robottisynttäreitä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...