tiistai 23. lokakuuta 2012

Pienen suuri juhla

Sunnuntaina vietettiin vauvan ristiäisiä.
Pikkuveli sai nimekseen Luukas Aarre Viljami ♥ 

Juhlat sujuivat hyvin, pikkumies oli lähes koko kastetoimituksen ajan rauhallinen, mitä nyt lopussa alkoi vähän hermostuttaa. Isoveljelle tosin sattui haaveri, kun raasun kaksi sormea jäi juhlahulinassa oven väliin ja vielä saranapuolelle :( Onneksi ei kuitenkaan käynyt sen pahemmin, vaikka iso pipi ja itku tuosta tietysti tuli. Leolle oli varattu kasteen yhteyteen tehtäväksi vauvan pään kuivaaminen pienellä liinalla, mutta ramppikuume yllätti ja tehtävän saikin suorittaa mummi. 


Tarjoiluja varasin sen verran paljon, että herkuttelua on voinut jatkaa vielä tälläkin viikolla, mikäs sen mukavampaa :) Halusin juhliin kauniit kakut ja koska aikaa eikä taitoa hienojen kakkujen värkkäämiseen itseltä löytynyt, päädyin tilaamaan kakut. Kauniin ja herkullisen täytekakun sekä voileipäkakun juhliin taituroi Piia, jota kysyin kakkuja tekemään löydettyäni hänen bloginsa. Piian juttuja pääset seuraamaan tästä.


Juhlissa pitää tietysti olla myös kukkia. Kastepöydälle tuli asetelma valkoisista ruusuista ja kauniin sinisestä ritarinkannuksesta. Kahvipöydälle tuli isompi asetelma valkoisista germineistä ja liloista freesioista. Murattia ja harsokukkaa tuli myös molempiin asetelmiin.


Olihan taas vaihteeksi vilkas viikonloppu. Seuraavaksi juhlitaankin sitten Leon 4 -vuotis synttäreitä kuukauden päästä. Ja siitä kuukausi niin on joulu... Loppuvuosi menee näin juhliessa :)

10 kommenttia:

 1. Hieno nimi! Voihan pieniä sormia :( ovet on kyllä pelottavia! Kauniit kukat ja herkullisen näköiset kakut *slurps*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä siitä nimeä hetken haettiinkin, mutta sointuu nyt aika kivasti Leo Arttu Eemelin kanssa :)

   Poista
 2. Löysin blogisi hiljakkoin. Monet jutut ovat kuin suoraan omasta kynästä :)Kiva blogi ja nättejä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihana nimi vauvalle ja todella ihanat kakut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipä tässä voi olla kuin samaa mieltä :)

   Poista
 4. Hei! Kauniin nimen sai pikkuisenne!
  Kysyisin sellaista asiaa kun meillä rakentumassa kaustinen 150 ja materiaalivalinnat ovat nyt ajankohtaisia. Olemme valinneet tuon saman laatan välitilaan kuin teilläkin keittiössä. Muistatko mikä sauma-aineen väri teille laitettiin? Oliko marmorin valkoinen vai joku muu valkoinen? Mietittyttää onko tuo marmorinvalkoinen liian tumma...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinpa itse huomannut kysyä joltain samaa asiaa aikanaan, sillä meille tuli pesuhuoneeseen sauma-aineeksi tuo marmorinvalkoinen (kun kuvittelin sen olevan vaan hitusen normi valkoista tummempi) ja mielestäni se on ihan liian tumma valkoisten laattojen kaverina. Näyttää käytännössä harmaalta :(

   Mutta tuossa meidän keittiön välitilassa on ihan valkoinen sauma, muistaakseni noita "mosaiikkilaattoja" laittavatkin ainoastaan valkoisella saumauksella.

   Sellainen juttu vielä tuosta keittiön välitilan laatasta, että koska siinä on paljon saumoja, niissä näkyy myös lika helposti. Aina saa varoa kokatessa... Itse ehkä ottaisin hieman toisenlaisen laatan jos voisin vielä valita.

   Mutta tuo on justiin mukava vaihe rakentamisessa, ehkä justiin se kivoin, kun saa miettiä noita sisustusmateriaaliratkaisuja ja usein jälkikäteen vasta tietää menikö ratkaisut nappiin :) Onnea uuden kodin rakentamiseen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...