tiistai 17. marraskuuta 2009

Päivän kohokohta

Jei, ollaan saatu olkkarin remppa vihdoin päätökseen! Viikonloppu vietettiin aika ahtaasti keittiön ja eteisen välillä. Leollakin oli ihmettelemistä kun kulku olkkariin oli tyystin estetty ja keittiöön oli ahdettu suurin osa olohuoneen huonekaluista sohvaa myöten. Eristettynä olo kannatti, sillä nyt on seinillä hienot uudet tapetit! Tänään ripustin ikkunoihin uudet verhot ja ihanaa miten huoneen ilme on muuttunut. Loppuviikosta pitäisi vielä saapua kaksi uutta nojatuolia ja sohvapöytä. Ei mitään pientä puuhaa tää yksvuotis synttäreiden valmistelu ;) Ei vaan , osui sopivasti samaan saumaan tämä remppa ja nuo hankinnat.

Tosiaan ensi perjantaina Leo sitten täyttää vuoden, mutta juhlia aiomme kyllä vasta lauantaina. Kutsuttu on isovanhemmat ja kummit, mikä lienee ihan sopiva vierasmäärä ykkössynttäreille. Niin ja niistä lahjoista... Kovasti olen koittanut pitää pintani ja hillitä hirmuista ostosintoa. Noin pieni ei vielä oikeasti osaa kaivata lahjoja, eikä Leoa ole niihin takoitus hukuttaakaan. Mutta onhan sitä tietysti jotain pikkuiselle hankittu, vaikka taitaa ihan muut tahot kuin vanhemmat (mm. kummitäti) lahjoa Leoa yltäkyllin. Laitetaan kuvaa synttärilahjoista sitten kun paketit on aukaistu :)

Leo on viimeinkin alkanut seisoa ilman tukea, ihan pieniä hetkiä, mutta kuitenkin. Pysyy hyvin pystyssä, varsinkin jos ei itse hoksaa ettei äiti pidä kiinni. Ja pottailua on viime aikoina treenattu lähes joka päivä. Viime viikolla poika teki tarpeensa pottaan saman tien kun hänet siihen istumaan laittoi, tämä tietysti vaatii hieman pelisilmää huomata milloin lapsella saattaisi olla hätä. Poikahan väänsi tuotosta kuin isompikin äijä äristen ja puhisten :D Nyt vähän häiriintyi pottailuhajoittelu tuon rempan takia ja kun poika keksi, että potalta voi nousta pois. No eihän asialla mikään kiire ole, pääasia että potta on tuttu kapistus, eikä sitä pelätä. Olen ollut tosi yllättynyt miten nopeasti poika keksi mitä varten potalla istutaan. Ja ylpeä! Tuntuu, että nykyään mun päivän kohokohta on pojan pottaan vääntämä kakka :p Äipän pitäis varmaan päästä välillä vähän kotiseinien ulkopuolelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...