keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lapsuusmuisteloita

Nostalgiahenkisenä ihmisenä tartuin heti tähän hauskaan kyselyyn, jonka keksin Pikkuruisia juttuja -blogista.

 
1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen - Mikä sinusta tulee isona?
Taidemaalari/taiteilija.
No ei kyllä ihan tullut :)


2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Nalle Puh- sarjakuvalehti tuli mulle pienenä ja vähän vanhempana Aku Ankka.

Piirretyistä Jaki ja Nuka oli ehdoton ykkönen. Muistaako kukaan muu näitä pikkukarhuja? Jokunen vuosi sitten sain hankittua tuon sarjan itselleni pitkän metsästyksen jälkeen. Odotan innolla sitä päivää, kun voidaan Leon kanssa katsoa sarjaa yhdessä, mikäli tuo poika nyt edes piittaa noin vanhasta piirretystä, nykyiset kun ovat niin paljon menevämpiä (mutta ei yhtään niin ihania kuin nää vanhat!).

3. Lempileikkejäsi?
Piirtely, piirtely ja piirtely. Rakastin piirtämistä yli kaiken. Kotileikit ja erityisesti nukkekotileikit ja kaikki pienet miniatyyriesineet oli (ja on edelleen) ihania. Kavereiden kanssa tuli leikittyä barbeilla ym. Koulun välitunneilla twistattiin. Miten ne hyppelyt nyt menikään...


4. Parhaat synttärisi ja miksi?
5-vuotissynttäreilläni sain lahjaksi Jonnan lp-levyn, mistä olin NIIIIN onnellinen. Ja paras biisi levyltä oli tietysti Minttu sekä Ville :D

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Hiihdosta on jokuset mitalit tullut saatua, mutta muuten en kai harrastanut mitään urheilulajia erityisesti.6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
No se Jonna. Vähän itseäni vanhemman serkkuni innoittamana fanitin 5-vuotiaan innolla myös Dingoa. Ne sifonkihuivit oli varmaan hauskin asia tuossa fanituksessa.

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?
Leikkipianon sain joululahjaksi n. 6-vuotiaana. Vähän siisti lahja! Siitä pimputtaen opeteltiin soittamaan mm. ukko nooaa. Tuota lahjaa olin kovasti toivonut ja joululahjalistankin olin pukille kirjoittanut, tosin ihan siansaksaksi, kun en oikeasti osannut vielä kirjoittaa.  Suuri huolenaihe oli, ymmärtääkö  pukki mitä listassa toivotaan. Muistan, että äiti silloin vakuutti, että pukki on niin taitava, että osaa lukea mitä tahansa kieltä, myös sitä mun siansaksaa. Uskottavahan se oli ja toive toteutui. On se joulupukki vaan fiksu ukko :)

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Mitähän olisi jäänyt vielä toteuttamatta... En osaa sanoa! Useimmat toiveet ovat täyttyneet. Haaveita on hyvä olla ja niitä kohti pyrkiä, se tekee elämästä mielenkiintoisempaa!

5 kommenttia:

 1. Kiva kun tartuit tähän :)
  Sulta löytyi niin kivoja kuviakin, ihanaa lapsuuden tunnelmaa noissa kuvissa!

  Ja mä muistan Jakin ja Nukan. Mulla nimittäin meni kauan ennen kuin tajusin, ettei se ole nugat, niin kuin nugatjätskissä... :D

  VastaaPoista
 2. todellakin muistan jakin ja nukan!!! mistä sä sen löysit? määki tahon!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Nettiä on kiittäminen siitä että löysin ja sain ostettua itselleni Jakin ja Nukan suomessa esitetyt ja suomeksi puhutut jaksot. Joku fiksu oli aikanaan äänittänyt sarjan vhs-kaseteille ja myöhemmin siirtänyt dvd:lle. Ostin kopion tuosta dvd:stä. Kysyin sarjaa joskus myös yleltä uusintatoiveena, mutta kyseisen sarjan ääninauhat (ne nostalgiset) ovat kuulemma tuhoutuneet ja sarjaa ei ilmeisesti aiota uusia.

  VastaaPoista
 4. oi mikä helmi sulla siis!!!! youtubesta kattelin pätkiä ja olihan siinä PALJON sellasta mitä en muista yhtään, mut samat ihanat karhuset siinä esiintyy =)))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...