keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ale-ostoksilla

Oon etsiskellyt Leolle uutta talvihaalaria lähialueen lasenvaateliikkeistä ja marketeista syksystä asti, mutta vastaan ei vaan ole tullut sellaista mikä miellyttäisi sekä väriltään, hinnaltaan että käytettävyydeltään. Haalareissa on varsinkin pojille omaan makuuni liian synkkiä värejä; paljon  mustaa, harmaata, tummanisinistä tai sitten tylsiä kuvioita, huono malli jne...

Nettiputiikeista tietysti löytyisi haalareita vaikka kuinka ja joka lähtöön, mutta en oikein osaa niitä koluta läpi, ei ole oikein aikaa tai sitten en vaan jaksa. Mieluummin ostan lastenvaatteet ihan livenä, jotta niitä voi hypistellä käsissään, mittailla ja tuumailla, joten ehkä nettishoppailu ei ole ihan mua varten. Mutta onneksi se kiva THE haalari nyt vihdoin löytyi erään tehtaanmyymälän alesta.  Leon uusi haalari on LEGO wearin talvihaalari Jason.Kiva pirtsakka raitainen, juuri Leon näköinen. Leo itsekin ihaili uutta haalariaan kommentilla: "hieno!" Kuvassa poitsulla komeasti silmä mustana. Ressukka kompastui nukkumaan mennessä ja löi silmäkulmansa, johon tuli haava ja kunnon mustelma. Onneksi ei sentään käynyt niin pahasti että olisi pitänyt tikata.


Haalarin kaveriksi valittiin uusi lakki. Legoa tämäkin.Småfolkin autopaita oli tarjouksessa, joten se oli ihan pakko ostaa. Retrofiilistä...


Talvihaalarin alle Leo tarvitsi uuden väliasun. Vanha kaksiosainen fleece-asu on jäänyt pieneksi ja kaksiosaisuus todettu hieman epäkäytännölliseksi 2-vuotiaan kanssa, joten päädyttiin ostamaan Leon synttärilahjarahoilla tämä merinovillahaalari. Leon mielestä haalarissa on lehmiä, vaikka äidistä ne näyttääkin enemmän lampailta :)


Harvinaista kylläkin, että tällä kertaa ale-shoppialureissun kaikki ostokset olivat todella ale-löytöjä, yleensä kun tuppaa käymään niin, että mukaan tarttuu vain normaalihintaisia tuotteita. Kerrankin näin päin! :)

2 kommenttia:

  1. Ompas hyviä löytöjä. Aivan ihana tuo villainen "lehmä"-puku :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita löysitte pikkujannulle, "äitikin" on varmasti tyytyväinen, kun kerron hyvästä ale-reissusta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...