sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Talven riemuja


Pitkänsitkeä sairastelujakso on pitänyt blogin hiljaisena. Leo sairasti heti synttäreittensä jälkeen vauvarokon, mitä seurasi flunssa. Varsin mielenkiintoinen ajoitus tuolla rokolla, kun vauvarokko sairastetaan useimmin alle 2-vuotiaana. 

Nyt vihdoin aletaan olla paremmassa kunnossa, tosin mulla tämä flunssa taitaa olla juuri nyt "parhaimmillaan", korvat lukossa ja hajuaisti kateissa. Niistämässä saa olla kaiken aikaa.  Koitetaan kuitenkin nauttia pitkästä viikonlopusta, kaikkea pientä touhuttavaa riittää, jouluvalmisteluja ja koristelua...

Joulukorttikuvia napsittiin Leosta tänään kotipihalla. Siinä varsin haastava homma, kun kuvauskohde  on vilkas kaksivuotias :) Kysyi  melkoisia ohjaajantaitoja ja lumessa rämpimistä, että pojan sai pysymään suurin piirtein paikoillaan (jos nyt edes kotipihalla) tai edes vilkaisemaan kameraa. Lopulta hauskinta oli leikkiä äidin kukka-altaan päällä, suotaneen se näin talviaikaan. Melko ihania otoksia lopulta sainkin, osa vähän heilhtaneita ja hassunkurisia, koska kameraa piti käyttää todella nopeasti.

Kuvissa näkyvä pojan myssy on omien kätösteni tuotos,  käsityöinnossa yhdessä illassa aikaansaatu. Ihan passeli tonttulakki.

7 kommenttia:

 1. Oi miten uskomattoman kauniita kuvia, varsinkin kaksi ylintä. Aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!
  Ylin on ihan kuin jostain satukirjasta :)

  VastaaPoista
 3. AIVAN IHANIA KUVIA!!!!!

  ja IHANA pipo!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Suloinen lapsi!
  Blogissani on sinulle pieni tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia olet ottanut. Löysin blogiisi Syksymäen kautta ja klikkasin heti lukijaksi. Tulen tutkimaan myöhemmin vielä lisää. Meillä kuusiviikkoinen poika kohta herää uniltaan, joten mamman täytyy nyt lopettaa netissä roikkuminen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista! Täytyy kyllä itsekin myöntää, että kuvista tuli tunnelmaltaan juuri sellaisia kun halusin ja päässäni kaavailin. Joulukortit on nyt tilattu, näistä kuvista ensimmäinen ja viimeinen päätyivät kortiksi asti.

  Kiitos tunnustuksesta Hanna-Maarit! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...