tiistai 21. joulukuuta 2010

Pieniä koristuksia joulukotiin

Joka lahjaostoskierroksella sitä löytää itselleenkin jotain. Niin kävi myös viime viikonloppuna, kun olin ostoksilla yksikseni. Oli kivaa kierrellä ilman kiirettä tai aikatauluja, omaan tahtiin ihastellen kaikkea kaunista ja fiilistellen joulua. Löysin söpöjä pikku koristeita eräästä sisustus- ja lahjatavaraliikkeestä:
Vihdoin alkaa kaikki joululahjat olla hankittuna. Eilen illalla paketoin kaksi tuntia! Aikamoinen lahjakasa siitä sitten tulikin, vaikka ajatus oli, että tänä vuonna ostetaan lahjoja sitten vähän hillitymmin. Mutta kun sitä on niin kiva antaa paketteja ja nyt ihan erityisesti, kun Leokin alkaa ymmärtää enemmän niiden lahjapakettien sisällön kuin kääreen päälle :)

Vielä huominen päivä töitä ja sitten joulun viettoon!

2 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita olet löytänyt.

    Lahjojen antaminen on niin kivaa. Aina tulee ostettua enemmän kuin oli tarkoitus. Nytkin paketteja poitsulle joka siis kaksi kuukautta vanha :) Ja hän varmaan osaakin niitä arvostaa :)

    VastaaPoista
  2. Niinhän se menee. Ostelin minäkin Leolle kovasti joululahjoja ensimmäisenä jouluna, vaikka poika oli vasta kuukauden ikäinen. Ensimmäinen joulu vauvan kanssa on niin ihana ja ikimuistoinen ja kyllähän nuo pienetkin lahjansa ansaitsevat. Saa äiti ainakin enemmän lahjoja avattavaksi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...