sunnuntai 1. elokuuta 2010

Uusi sänkySen aika tuli aiemmin kuin arvelinkaan. Pinnasängyn hyvästelimme eilen ja viime yön Leo nukkui ensimmäistä kertaa ison pojan sängyssä. Alunperin kuvittelin, että sängynvaihto olisi edessä ehkä kaksivuotispäivien kohdalla, mutta Leo päätti toisin... ;)

Tässä yhtenä aamuna kuulin pojan huhuilevan, olin itse vielä unenpöpperössä ja menin pojan huoneeseen hakemaan poikaa sängystä, mutta mikä mua odottikaan. Tyhjä sänky ja sängylle kuorittu vaippa. Piti hieraista silmiä pariin kertaan ja pojan huhuilu kuuluikin selän takaa olohuoneesta. Siellä Leo istui sangen tyytyväisenä sohvalla ilko alasti ja esitteli äidille ruskeita pikku pipanoita sanoen:  "äiti, kakka". Poika oli yks kaks keksinyt miten pinnasängystä pääsee pois, riisunut pois ikävän pissaisen vaipan ja kipittänyt sohvalle kakkimaan... Aika isot naurut saatiin sille aamua. Onneksi poika oli sentään kovalla, niin ettei sohva mennyt uusiksi :D

Tämän tapauksen jälkeen tuo sängystä kiipeily on vaan yltynyt. Jos poika herää kesken unien, saattaa hän kiivetä hipi hiljaa pinnasängystään ja lähteä vaeltelemaan ympäri kämppää, välittämättä tuon taivaallista siitä, että on pimeää tai että isiä tai äitä ei näy missään. Tässä uusi haaste. Omat yöunet kärsi kun mietin ja kuullostelin koko ajan lähteekö poika sängystään tai tippuuko lattialle kiipeillessään.

Eilen sitten ostettiin Leolle tavallinen lastensänky, joten enää ei tarvi pelätä sängystä tippumista. Tosin tuota yövaeltelua tämä ratkaisu ei poista. Poju on kuitenkin oppinut tulemaan herätessään ensimmäisenä meidän makuuhuoneeseen joten huomataan kyllä koska poika on liikkeellä. Uusi yö uudessä sängyssäkin sujui mukavasti, mitä nyt kolme-neljä kertaa poika tuli äidin ja isin  viereen ;) Mutta hyvin jäi omaan sänkyyn kun hänet sinne takaisin vietiin.

Ja niin ylpeänä poika on uudesta sängystä, että siellä makoillaan ihan päivälläkin :)

7 kommenttia:

 1. Onpas söpö sänky! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sänky! :) Saanko kysyä mistä on ostettu? Meilläkin olisi taaperon siirtäminen pois pinnasängystä edessä, tuossa olisi ihana malli..

  VastaaPoista
 3. Kaunis sänky!
  Kiva kuulla, että teillä meni eka yö noin hyvin. Meillä on sängyn vaihto myös edessä tässä syksyllä... Olen vähän suunnitellut, että jos vaikka syysloman käyttäisi siihen projektiin. Ei sitten haittaa, jos äiti valvoo ekat yöt :) Sitä ennen pitäisi tietty hankkia se sänky, joten muakin kiinnostaa mikä tuo teidän sänky on.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, mäkin tykkään, sopii hyvin Leon huoneeseen.
  Sänky löytyi Seinäjoelta Kaluste kaverit-nimisestä liikkeestä. Kyseistä sänkyä oli saatavana kuultovalkoisena ja tummanruskeana. Tuo kuultovalkoinen näyttää käytännössä lähes kokovalkoiselta ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja tuon sänkymallin nimeä en saa nyt päähäni, joku Eini, Eiri tms... Vähän vastaavanlainen löytyy Laulumaan Sara-mallistosta, mutta tämä on mielestäni kuitenkin nätimpi ja sirompi kun niitä pääsin vertaamaan.

  VastaaPoista
 6. Oi apua! :D Mä luin ton postauksesi miehellekin! Meillä kun myös on viime päivinä mietitty, koska olisi aika vaihtaa lasten sänkyyn tai vähintäänkin ottaa laita pinniksestä pois.

  Sänky on munkin mielestä todella kaunis :)

  VastaaPoista
 7. ihana sänky! Ja ihana päiväpeitto ja miten söpöinen pieni poika!! <3 Onneksi meidän Poitsu ei ihan vielä oo keksinyt kuinka pinnasängystä tullaan pois. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...