lauantai 11. joulukuuta 2010

Paketteja pukinkonttiin


Leokin tietää jo mikä on joulupukki tai tonttu. Ja esimerkiksi Tonttu Toljanterin joulukalenterin Leo on nimennyt tonttulakiksi. Tonttulakki alkaa ja tonttulakki loppuu Leon sanojen mukaan  :) Muutenkin kaikki jouluaiheiset jutut poika huomaa ja niistä höpöttelee.

Joulukalenteriksi pojalle ostettiin tänä vuonna ihan tavallinen muumi-suklaakalenteri. Joka aamu siitä avataan yksi luukku ja poika niin tärkeänä jää nakertamaan pientä sukalaanpalaansa pidellen sitä kaksin käsin, kuin pikkuinen orava. Miten yhtä suklaata saakaan syötyä niin kauan! Meinaa arkiaamut venähtää, kun joulukalenterin avaamista ei niin vain voikaan ohittaa tai siirtää iltaan, vaikka muuten kiire olisikin. Mitenköhän käy kun luukut loppuvat? Pitää varmaan ostaa toinen kalenteri tammikuuta varten :D


Tänään käytiin ihan kaksistaan miehen kanssa jouluostoksilla hakemassa muutama paketti Leolle. Tämä Timppa-lammas kiipesi ostoskärryihin ja päätyi kotiin asti. Leo tykkää tuosta Timmy time -lastenohjelmasta ja seuraa sitä innolla (erityisesti alkutunnari saa piukkumiehen tanssahtelemaan) joten oletan tämän lahjan olevan saajalleen mieluinen. Lammas määkii kun sen käpälää puristaa ja kun sen laittaa nukkumaan, se alkaa kuorsaamaan. Hellyttävää aluksi, mutta veikkaan että muutaman minuutin tuota määkimistä kuunneltuaan, saattaa ääni vähitellen alkaa ärsyttämään... :) Otan sen riskin.
Muut lahjat jääköön salaisuudeksi jouluun asti.


Kotikutoinen tonttupaja on ahkeroinut paketteja tässä muutamana iltana aina heti kun poikanen on nukahtanut. Paketointi on sitä lempparijoulupuuhaa. Tykkään paketoida lahjat huolella ja tehdä paketeista kauniita. Nyt kokeilin paketoida muutaman paketin tavalliseen ruskeaan paperiin johon lisäsin suikaleen värikkäämpää paperia koristeeksi (näkyy tuossa alimmassa kuvassa). Tämän paketointivinkin taisin napata jostain lehdestä. Suurin osa lahjoista alkaakin olla paketissa odottamassa joulukuusen alle siirtymistä.

1 kommentti:

  1. Suloisia paketteja!
    Ja tuo Timppa olisi meilläkin ehdoton hitti :D Teillä ollaan siis varmasti aattona onnellisia :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...