tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sisustuskollaaseja

Sisustusmateriaalivalintojen tekeminen on ollut mulle yksi rakentamisen hankalimpia vaiheita. Mieli on muuttunut monesti ja jo lähes valmiita suunnitelmia laitettu päälaelleen, niin että mies jossain vaiheessa nosti kädet pystyyn ja antoi mun huseerata ihan itsekseni valintojen kanssa. Hankalaa, mutta antoisaa työtä. Lopultahan valintojen sopivuuden näkee sitten valmiissa talossa, mutta tällaisiin ratkaisuihin päädyin/päädyttiin lopulta. Toivottavasti osuivat nappiin ja miellyttävät silmää vielä vuoden ja toisenkin päästä :)


5 kommenttia:

 1. Ihania raikkaita materiaaleja! Ja tykkään erityisesti teidän tapettivalinnoista, aivan ihania. JA Leon huoneen tapetti on ihana!!!

  Kääk kun mulla on talokuume! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä valintoja olet tehnyt. Varmasti näyttää valmiina kauniilta!

  VastaaPoista
 3. Heips! Kirjoittelin sinulle aiemmin, koska meille tulee samanlainen talo ja samaan aikaan vielä valmistuu! :) Kivannäkösiin oot päätynyt! :) Tuo vaihe se oli minun mielestä mieluisin.Pesuhuoneen seinälaatta näyttäisi olevan sama kuin meillä, suihkun taakse tulee vain erilainen tehostelaatta. :) Ja lattialaattakin saattaa olla sama. :) Mistä bongasit Leon huoneeseen noin kivaa tapettia? Lasten nukkumahuoneeseen löysin nättiä enkelitapettia, toivottavasti timpurit vielä laittavat omakustanteisetkin tapetit seinään! :)

  VastaaPoista
 4. Elina: Kiitos! Talokuumeeseen taitaa auttaa vain rakentamisrumbaan ryhtyminen tai valmiin talon ostaminen. Nimim. kolmisen vuotta omasta talosta haaveillut. Kuume ei tosin vielä ole mihinkään laskenut, yltyy vaan ;)

  Marianne: Kiitos, sitä toivotaan! Mä olen ihaillut teidän upeaa kotia ja sen rauhallista värimaailmaa. Laita pian lisää kuvia, jookos!

  -nanna: Heii! Vastaavaa pesuhuoneen laattayhdistelmää olen bongannut jo aika monesta dt-rakentajien blogista, eli suosituimpia laattoja nuo taitavat dt:n valikoimista olla :) Toivotaan tosiaan että itse hankitut tapetit saadaan seinään ilman jotain lisähintaa. Ainakin meidän myyjä niin lupaili. Leon huoneen lintutapetti on Decor Maisonin Spirit of adventure-kirjasta, mutta tapetin numeroa en muista. Missäs vaiheessa teillä tällä hetkellä mennään? Aina utelen ;)

  VastaaPoista
 5. Voi anteeksi, minulta on tämä jäänyt huomioimatta kokonaan! Ja vähänhän tämä myöhässä tulee, mutta tällä hetkellä tosiaan on sisätyöt vähän edellä aikataulua. Seinät on maalattu ja tapetoitu ja takka on valmis. Seuraavaksihan tulee sitten ne laatoittajat. Kalustetoimitus oli merkitty siihen sisustusvalintalappuun 14.-20.9. Vielähän tuonne olis matkaa.. Millä mallilla teillä on, ja saako kysyä missä päin suomea rakentelette? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...