sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kesähetkiä


Tänä kesänä ollaan lomailtu hyvin pitkälle Leon ehdoilla. Se mikä on ihanaa tuollaisen 2,5 vuotiaan touhuajan kanssa on se, että poika ei vielä osaa vaatia mitään ihmeellistä ohjelmaa vaan elää täysillä joka hetken. Elämykseksi riittää pelkkä metsäretki tai lähileikkipuisto. Ollaankin siis keskitytty hyvin yksinkertaisiin huveihin. Loikoiltu kotona ja tehty pieniä päivän mittaisia reissuja.


Ollaan käyty uimarannalla nauttimassa auringosta sekä vedessä räppäämisestä. Leolla ei ole kyllä mitään kammoa vettä kohtaan ja saakin vähän varoa kun poika porskuttaa uimarenkaansa kanssa kuin kovakin uimari.


On syöty marjoja niin metsästä kuin marjapuskista. Mustaherukan ja viinimarjojen kuvittelisi lapsen mielestä maistuvan karvaalle, mutta niitäkin poika vaan maiskuttaa tyytyväisenä.
Yksi huvipuistoreissukin ollaan sentään tehty, nimittäin Wasalandiaan. Paikka oli juuri sopiva tälläisen pienen kanssa, niin toiminnoiltaan kuin kooltaankin. Touhua oli ihan riittävästi ja puisto oli mielestäni parantunut sitten viime näkemän. Siitäkin on toki vierähtänyt jo aika monta vuotta. Sisäänpääsymaksu meni ainoastaan meiltä aikuisilta ja sillä pääsi aluella kaikkiin laitteisiin. Alle kolmevuotiaana Leo pääsi sisään ilmaiseksi. 
Rohkeasti poika halusi kokeilla lähestulkoon jokaista laitetta johon vaan pituutensa puolesta oli oikeutettu. Isin kanssa Leo kokeili myös keinuvaa paattia ja isoa liukumäkeä. Myös Wasalandian Walle-nalle sai Leolta rutistuksen.


Kiva reissu kaiken kaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...