maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kesäloma!


Nyt alkoi vihdoin ja viimein odotettu kesäloma! Mies ja poika ovat saaneet lomailla jo viikon keskenään, mutta nyt alkoi mullakin kolmen viikon loma. Tuo viimeinen työviikko oli mukava kun sai kotiutua töistä siistiin kotiin ilman hoppua hakea poikaa hoidosta. Aamutkin oli ihanan rauhallisia ilman perinteistä hoitoonvientihässäkkää.

Kesä on kiva, mutta nämä helteet vaan alkaa jo vähitellen riittää mulle. Lämpö on ihan jees, mutta kun mennään lähemmäs 30 astetta tai jopa sen yli, oma jaksaminen on tiskirätin luokkaa. Leoon tämä viimeaikainen helle ei tosin ole vaikuttanut ollenkaan hidastavasti. Poika painaa menemään leikkipuistossakin tukka putkella, pomppii, juoksee ja leikkii ihan entiseen malliin TÄY-SIL-LÄ. Pää hikimärkänä, mutta aivan samalla vauhdilla kuin ennenkin. Itselle tulee hiki jo katsoessa moista menoa.


Tälle kesälle meillä ei ole suunnitelmissa mitään reissua, johtuen osaksi tuosta talotyömaasta. Ehkä silti joku pieni kotimaan matka tehdään jossain vaiheessa lomaa. Asuntomessuille saatetaan hyvinkin eksyä tänä vuonna. Tiedä sitten onko ihan viisasta mennä ihastelemaan uusia taloja ja huomata, että tuollainen ratkaisu meidänkin taloon olisi pitänyt tehdä ja itse asiassa tämä väri seiniin on paljon hienompi, kuin se mikä jo valittiin ;)

Nyt ollaan aloitettu autokatoksen kasaamista, joka sekin otettiin valmiina elementteinä. Mies huhkii siis tämän viikon autokatoksen kimpussa. Minä ja Leo toimitaan huoltojoukkoina vieden isille evästä työmaalle tai käydään muuten vaan moikkaamassa. Palkattiin tuohon autokatoksen pystyttämiseen pariksi päivää avuksi pari ammattimiestä, niin nousee sekin rakennus joutuisammin pystyyn. Tuollaisen elementtipaketin kasaaminen kun on jo sinällään ihan riittävän haastavaa sellaisille, jotka eivät kuunapäivänä ole rakentaneet linnunpöttöä suurempaa rakennelmaa.  Eli talollakin tai siis tontilla tapahtuu taas vihdoin. Dt:n porukkaa ei tosin ole näkynyt hetkeen. Kaikki tuntuvat olevan lomalla.

Leon leikeissä myös rakennetaan kaikenlaista kovasti. Hellyttävää huomata kuinka toinen on niin mukana näissä rakentamistouhuissa. Tänäänkin poika leikki tärkeänä työmiestä leikkisahan ja -vasaran kanssa ja tietysti kypärä päässä. Mitä isot edellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...