torstai 24. maaliskuuta 2011

Tupatuumailua


Talosta ei ole pystyssä vielä yhtäkään seinää, mutta monta asiaa on pitänyt jo selvittää/järjestää/hoitaa etukäteen. Kai se niin on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Päänvaivaa on aiheuttanut mm. sähköliittymän ja rakennusluvan saaminen oikeassa aikataulussa, sekä lukuisat muut pienemmät asiat, joiden vuoksi usko omiin organisointitaitoihin on ollut vähän väliä koetuksella. Vaikka itse koittaisi olla ajoissa ja hoitaa ne asiat mitä voi, ei kaikki muut tahot välttämättä toimi samoin. Lisäksi aikatauluja on kiristäneet mm. yhteyistyötahojen koulutukset ja sairastumiset, mikä vuoksi emme ole saaneet mm. autokatospiirustuksia ajoissa. Inhimillistä, mutta rasittavaa.

Tässä tulevan kodin lopullinen pohjapiirustus. Vieläkin mietin siirtääkö jääkaappi/pakastin saman seinän toiseen nurkkaan kun missä ne nyt ovat. Näkymä keittiöön olisi tällöin avarampi, mutta onko käynti jääkaapille/pakastimelle silloin turhan ahdas jos sijaitsevat keittiönpöydän takana? Mitäs mieltä olette?

Ja tässä tontti. Talo ja autokatos sijoitettuna omille paikoilleen.

Viikonloppuna oltiin tontilla risu/oksasavotassa ja saatiin aikaan komeita "pääsiäiskokkoja". Tämän ajatuksen ja lähestyvän pääsisäisen innoittamina otimme yhteyttä paikalliseen kyläseuraan, jossa oltiin hyvin kiinnostuneita pääsiäiskokkomateriaalista. Oksat tullaan hakemaan ensi viikolla ja niistä päästään näin kätevästi eroon. Myös tontilta kaadetuille puille on löytynyt ostaja, joten maatyöt voivat alkaa parin viikon päästä.

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen koti teille tulossa, huoneitakin kivasti, kun tuntuu että moni harmittelee jälkeenpäin, että tuli liian vähän huoneita sittenkin.

    Ja jättäisin jääkaappisysteemit varmaan tuohon :)

    VastaaPoista
  2. Meinattiinkin alunperin valita talomalli, jossa olisi ollut vain kolme makkaria, mutta oon kyllä tyytyväinen että päädyttiin tähän. Suurempikin tuo toki voisi olla, mutta pärjätään varmaan tässäkin mainiosti.

    Kiva kuulla jonkun toisenkin mielipide tuohon jääkaappi/pakastin sijoitteluongelmaan. En kyllä vieläkään oo päättänyt mitä asian kanssa teen...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...