sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pysähdys

Olisihan se pitänyt aavistaa, että kun kaikki tuntuu menevän paremmin kuin hyvin, niin kohta sitä tipahtaa. Meidän iloinen yllätys saikin ikävän päätöksen :( Viikko sitten alkoi tuhrutteluvuoto, joka yltyi viikon kuluessa. Perjantaina kävin lääkärillä ja tuomio oli keskenmeno, vaikka kyllähän mä sen tiesin jo tuossa vaiheessa. Ne vähäisetkin raskausoireet loppuivat kuin seinään vuodon alettua. Ei auta, tällaista tapahtuu.

Vaikka tiesin raskaudesta vain muutamia viikkoja, silti tuntuu kamalalta ja surulliselta. Sitä ehti jo maalailla tulevaisuudenkuvia, ihanaa vauvakesää ja uuden kodin onnea nelihenkisenä perheenä. Siitä uudesta kodistakin on jotenkin vaikea iloita tällä hetkellä, kun tuntuu vaan niin tyhjältä. Mutta parempi kuitenkin, että tämä tapahtui näin aikaisessa vaiheessa, myöhemmin olisinkin ollut ihan romuna. Eteenpäin mennään kaikesta huolimatta, siitä pitää isoveli huolen.

4 kommenttia:

 1. VOI PIENI!!! ='(

  Miten tää on menny multa ihan ohi =(

  OLEN NIIN TAJUTTOMAN PAHOILLANI!!!! sydän itkee täälläkin! =(

  HALISTELEEE

  VastaaPoista
 2. Haikkis: Kyllä tämä helpottaa, kun saa käydä asioita läpi, puhua, kirjoittaa ja miettiä kaikessa rauhassa. Ja kun täältä virtuaalimaailmasta saa myös näin hyvää tukea, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Voi eikä :'( Olen sanomattoman pahoillani. Viikoista viis, se lapsi on mielikuvissa kuitenkin niin todellinen heti positiivisesta raskaustestistä lähtien. (Oma esikoisraskauteni keskeytyi myös aikanaan rv 9.)

  Kovasti voimia suruun ja ikävään <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...