keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kotikuvia

 Vaikka joulu onkin jo vietetty, laitan muutamia kuvia meidän kodin jouluilmeestä.

Meille tuli aattona joulunviettoon Leon molempien puolen isovanhemmat sekä pojan kummitäti perheineen. Porukkaa oli sen verran, että joudun vähän uudelleen miettimään olohuoneen huonekalujen järjestystä, jotta väki saatiin mahtumaan ja jokaiselle löytyi istumapaikat. Kokeilin vaihtaa sohvia niin, että tuo meidän uusi sohva pääsi tuonne pariovien taakse työhuoneen puolelle ja vanha sohva varsinaiseen olohuoneeseen.

Kuusen mies bongasi työmatkallaan. Aika monta kilometriä se matkasikin, ennen kuin pääsi kotiin :)

Tässä työhuone, jonne tuo uusi sohva sopi yllättävän hyvin.
Seinät huutaa edelleen jotain tauluja ja hyllyjä, mutta en ole vieläkään ehtinyt... 


Työpöytä on uusi hankinta. Sille pitäisi vielä löytää sopiva tuoli pariksi.
Vanha korituoli saa kelvata siihen saakka. Pöydän päälle tiensä on löytänyt kauan aikaa nurkissa pyörinyt korinaulakko, jota sitäkään ei ole saatu seinälle asti...
 

 Mun joulutekstiileille kävi vähän köpelösti kun erehdyin pesemään ne ennen joulua. Liinat meni niin ruttuun, etten enää mitenkään saanut niitä silittämälläkään oikenemaan. Joten keittiössä on sen suhteen askeettinen tunnelma. Jouluverhoja en edes keittiöön halunnut. Verhona keittiössä on Hemtexin alunperin pöytäliinasta loihdittu kappa, joka on mun mielestä niin ihana, että sai olla paikoillaan joulun yli.


   

Pikkunisset laitettiin vahtimaan joulusuklaita...


     

 Olen tyytyväinen siihen, että keittiössä on ruhtinaallisesti tilaa ruokapöydälle. Myös keittiön kaksi paria ikkunoita antavat kivasti valoa. En edes oikeastaan tiedä miksi meille tuli noin isot keittiön ikkunat, Kaustisen normimallissa keittiössä on käsittääkseni vain yksi iso ikkuna. Mutta hyvä näin.

Lasivitriinikaapissa on kiva pitää kaikki lempiastiat esillä. Kaappitilaa on keittiössä kivasti ja tyhjääkin tilaa vielä, mikä mahdollistaa uusien ihanien astiahankintojen tekemisen :) Kauniita astioita ei koskaan voi olla liikaa, vaikka mies saattaakin olla vähän toista mieltä...

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia teidän talosta!! :)
  Pakko jäädä seurailemaan sun blogias, on niin kiva ! (:
  Säkin voisit käväistä mun blogissani http://mmilya.blogspot.com , jättää kommentin ja ehkäpä jopa liittyä lukijaksi! ;)

  (ps, blogissani on 4.1. saakka käynnissä "Linkitä Blogisi" :) )

  VastaaPoista
 2. Teillä on todella kaunis talo, onnea :)

  Työhuoneen tapetti iski silmään kauneudellaan. Muistatko mistä ja minkä merkkistä se on?

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunista ja kodikasta! :)
  Tuo teidän ihana työpöytä pisti silmään, saanko udella että mistä sen löysitte? Se ois just eikä melkein sellainen jonka itsekin tahtoisin uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Mmilya: Tervetuloa tänne uudemmankin kerran! Täytyy tulla kurkkimaan sunkin blogin puolelle, kiitos kutsusta :)

  Lissu: Työhuoneen tapetti on RTV:n Glam-mallistosta. Kuulemma tuota tapettia ei enää valmisteta :( Meidän tapettirullat oli paikallisen kaupan viimeiset ja ne saatiin siksi aika edullisesti, muistaakseni alle 20€ rulla. Ehkä tuota jostain vielä saattaisi löytyä jos onnistaa. Itse tykkään kans tosi paljon tuosta tapetista.

  Anniina: Työpöytä on Laulumaan Ida-sarjaa. Ihana varsinkin valkoisena, vaikka tuosta on saatavilla myös kokonaan tummanruskea sekä ruskealla kannella oleva valkoinen pöytä.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuva taasen. Olispa itteläkin noin hyvin silmää sisustaa. Nii, Onnea <3

  VastaaPoista
 6. Huomasin sinun liittyneesi blogini lukijaksi, tervetuloa! :) Vastavierailulla, ja lukijaksi jäin! Ihastuttava koti teillä ja kauniita yksityiskohtia, toivon lisää sisustusaiheisia postauksia :)

  VastaaPoista
 7. Moi! Minkä kokoiset on nuo teidän keittiön ikkunat? Meille olisi tulossa samalla tavoin ikkunat, kokoa 14x16, niin haluaisin verrata, että miltä ne näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, keittiönikkunat ovat kokoa 11,3 x 13,5.

   Poista
  2. Onko tuo mitta ikkunasta karmeineen? Eli teidän ikkunat on todennäköisimmin kokoa 11x14 (110cm leveät ja 140cm korkeat). Meille olisi siis tulossa molemmat ikkunat 30cm leveämmät, jolloin tuota ikkunaa on jo todella paljon. Ehkä liikaakin. Mitä mieltä sinä olet, jos mietit tilanteen tuohon omaan keittiöösi? Todella kivannäköinen koti teillä!

   Poista
  3. Mitta on tuo ikkuna-aukon leveys karmeineen. En ainakaan itse osaisi kuvitella meidän keittiöön leveämpiä ikkunoita (ei tosin mahtuisikaan). Tähänkin keittiöön kun vakiona kuuluisi vaan yksi leveä ikkuna. Ainut miinuspuoli useammassa kapeahkossa ikkunassa on nuo karmit, jotka haittaavat vähän näkyvyyttä ulos. Eli kun ikkunoita on monta ja karmeja samaten, niin ikkunasta ei näe kovin kauas sivuille.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...