sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Se pikkuinen väsyttäjä


Talviunilta on vihdoin herätty ja nokka suunnattu kohti kevättä. Blogille tuli päivitystaukoa vähän turhankin pitkästi kun voimat tuntuvat riittävän ainoastaan juuri ja juuri työn hoitamiseen ja ihan peruskotihommiin. Tää vauva vie mun voimat! :)

On tullut nukuttua paljon, välillä jopa töissä tuntuu että olis paikallaan ottaa pikku päikkärit. Arki-illat meneekin sitten toipuessa työstä ja torkkuessa sohvalla. Muuten tämä raskaus on sujunut hienosti, ei tietoa pahoinvoinnista tai muistakaan vaivoista, ainoastaan väsymys on totaalisen uuvuttavaa. Mutta toivottavasti tämä talvihorros alkaa vähitellen väistyä raskauden edetessä ja kevätauringon paistaessa.


Tällä hetkellä elellään raskausviikkoa 13. Perjantaina käytiin kurkkaamassa vauvaa np-ultrassa ja siellä näkyi vilkkaasti liikkuva 6,5 senttinen vaavinalku ♥ Laskettua-aikaa jouduttiin korjaamaan aikaisemmaksi, elokuun puoleen väliin tähdätään siis. Kaikki hyvin ja odotusta jatketaan hyvillä mielin. Leollekin on jo kerrottu tulevasta pikkusisaruksesta. Poika tietää että vauva asustaa äitin vatsassa ja syntyy kesällä. "sitten se syntyy ja leikkii mun kanssa ja puhuu!" No ehkä ei ihan heti alkuunsa kuitenkaan... :)

Nyt jatketaan laiskaa sunnuntaipäivää syöden kropsua mansikkahillon ja vaniljavaahdon kera. Nam.

6 kommenttia:

 1. Voi mikä pieni papu mahassasi kasvaa :) Ajatella, sellanen peukalon kokoinen vasta! Voimia teille. Varmasti saat pian lisää energiaa kun kevätaurinko paistaa...

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta :) Toivotaan että se aurinko alkaisi pian lämmittää!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Vauvakuume senkun kasvaa ;) Jos saan kysyä, niin mitä on kropsu? :)

  VastaaPoista
 4. Voi, onnea odotukseen ja tulevasta pienokaisesta. <3 Minäkin odottelen parhaillaan esikoistani, viikolla 19. Aivan hirvittävä väsymys täälläkin, vaikka varsinaista pahoinvointia ei olekaan. Ilman päivunia ei meinaa selvitä millään!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä odotukseen! Jos se aurinko vaikka tosiaan auttaisi jaksamiseen, ainakin itse niin toivon vaikken raskaana olekaan :D
  Ps. Todella kaunis koti teillä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...