sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Toinen äitienpäivä


Saan viettää toista äitienpäivääni. Sää voisi olla kauniimpi, tuo ulkona satava tihkusade ei kovin paljoa mieltä piristä. Leo on tinttaillut koko päivän, joten tässä onkin oikein  äidillinen, rakastava ja pitkäpinnainen olo :p No mutta tätähän tämä äitiduuni välillä on, tihkusadetta ja mörrimöykkyjä. Toisinaan taas ihanaa, virkistävää ja hauskaa. Sitä onneksi useimmiten.

Tällä kertaa valitsin (ja ostin :) itse itselleni äitienpäivalahjan. Uuden pyörän. Vanha mummopyöräni olikin jo yli 15 vuotta vanha, teniajan uskollinen ajokki, käytössä kulunut ja hajonnut, joten uusi tuli kyllä tarpeeseen. Nyt pihalla kiiltelee uutuuttaan musta mummiska, ilman vaihteita tai muita hienouksia, sellainen perusfillari.  Pitää laittaa Leolle vielä istuin kiinni pyörään, niin päästään tekemään keväisiä ja kesäisiä pyörälenkkejä vaikka koko perhe yhdessä. Mieheltä sain lahjaksi runkoruusun ja täyden vapauden tälle päivälle Leon hoitamisesta! Luksusta!

Iltapäivällä matka käy onnittelemaan omaa äitiäni. Eilen jo käytiin anoppilassa. Äidille ostin lahjaksi paidan ja paketoin sen silkkipaperiin, kun varsinainen lahjapaperi unohtui ostaa. Oikeastaan näin lahjasta tuli nätimpikin. On ihanaa panostaa paitsi lahjaan, myös paketin ulkomuotoon. Saatan metsästää kaupasta tietynlaista lahjanauhaa, tai suunnitella pitkään lahjaan sopivaa käärettä. Itse lahjankin ostan mielelläni tarkkaan lahjan saajaa ajatellen. Vielä parempaa olisi itse tehty lahja, jos vain aikaa ja taitoja riittäisi. Minusta ei olisi hankkimaan jotain persoonatonta valmista kaupan lahjapakkausta. Yleensä taidan ostaa paljolti sellaisia lahjoja, joista itsekin tykkäisin. Varmaan siksi miehille onkin niin hankalaa ikinä keksiä kunnon lahjaa. Aina sama ongelma, oli kyseessä sitten oma mies tai isä. Mistä lahjoista miehet tykkää? Onneksi isänpäivään on vielä aikaa :D


Onnea kaikille ihanille äideille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...