keskiviikko 8. elokuuta 2012

Purjerengasverhot työhuoneeseen

          
    


Meillä on vaihteeksi myllätty huonejärjestystä uusiksi. Makuuhuone vaihtoi paikkaa peli/työhuoneen kanssa ja olohuonekin sai siinä sivussa uuden järjestyksen. Tuo nykyinen työhuone on ollut vailla verhoja siitä asti kun taloon ollaan muutettu, mutta nyt iski käsityöinnostus pitkästä aikaa ja huone sai myös uudet verhot.


Ensimmäistä kertaa kokeilin väsätä purjerengasverhot. Olin kuvitellut homman jostain syystä vaikeaksi, mutta renkaiden asennus oli lopulta se helpoin juttu.

Verhon leveys on reilu pari metriä ja korkeus 60cm. Käytin verhoon 14 kpl renkaita, jotka on aseteltu 15 cm välein. Lisäksi yläreunan taitteen väliin laitoin silitettävän tukikankaan. Purjerengasverhoissa ikkunan leveyden saa kertoa 1,8:lla jolloin saadaan sopiva verhon leveys, näin mulle ainakin kangaskaupassa vinkattiin. 

Käyttämäni kangas oli hitusen liian ohutta, joten kovin jämäkät verhoista ei tulleet. Ihan kiva kokeilu tämä oli kuitenkin. Jatkossa voisi kokeilla vastaavia verhoja jostain vahvemmasta kankaasta vaikka Leon huoneeseen.


Tähän uudistettuun työhuoneeseen saatiin mahdutettua meidän vanha sohva sekä rahi, miehen pleikkaritsydeemit, tv ja niiden taso. Myös kirjoituspöytä löysi paikkansa huoneen nurkkauksesta.  Sohvaseinällä Vallilan kankaasta tehty kangastaulu.  


Tähän omaan pikkuiseen työskentelytilaani olen erityisen tyytyväinen. Paikka kutsuu puuhaamaan omia juttuja:  kirjoittamaan, lukemaan, askartelemaan, surffaamaan netissä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...