torstai 16. elokuuta 2012

Vauvan huone


Tässä  vihdoin lupaamiani kuvia vauvan huoneesta. Miehen entinen pelihuone sai ihan uuden ilmeen kun koko huone muutti tarkoitustaan.


Muutamia vaaleansinisiä esineitä olen huoneeseen järjestänyt koristeeksi, mutta aika maltillisesti kuitenkin, vauvan sukupuolta kun ei vielä tiedä ihan sataprosenttisesti. Mikäli tulokas onkin tyttö, niin äkkiäkös huoneen maustaa tyttömäiseksi muutamilla vaaleanpunaisilla jutuilla :)


Vauvansänky, laatikosto ja rottinkirahi ovat vanhoja kalusteita muista huoneista, uutta on ainoastaan verhot, matto sekä Ikean Hemnes hoitopöytä/lipasto. Siinä mielessä kätevä lipasto, että siitä saa tuon hoitopöytätason pois kun sille ei ole enää tarvetta ja toimii sitten ihan tavallisena lipastona.


Tuo korkea laatikosto on Leon vanha ja siirtyi nyt vauvalle vauvanvaatteiden säilytyspaikaksi. Tuunasin laatikostoa sisustustarralla, jota kaavailin alunperin seinälle, mutta se istuu mielestäni tuohon laatikostoon paremmin.Yllä olevat taulut olen ostanut jo useampi vuosi sitten, mutta ne pääsivät vasta nyt seinälle, kun maalasin vanhat vihreät kehykset siniharmaaksi. Satukirjamaiset kuvat ja niiden alla pienet runonpätkät sopivat somasti vauvan huoneeseen.


Vauvansängyssä odottaa mummin ompelema unilemmu :)


Laskettu aika on ensi lauantaina. Kaikki alkaisi olla jo valmista...

4 kommenttia:

 1. Ihana!
  Mutta minnes mies nyt pelivehkeensä siirsi? Meillä on pieni vaatehuone täynnä miehen pelejä(300-500 kpl) mut koneet saa pitää olkkarissa ja makkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen pelihuone/valtakunta on nyt tuolla meidän työhuoneessa. Siitä löytyy kuvia pari postausta aikaisemmin.

   Poista
 2. Kivannäköistä! Muistatko millä sävyllä (ja kenen maalivalmistajan) seinät on maalattu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän huoneen seinät on maalattu Tikkurilan Y467 (Shaali) värisävyllä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...