lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kumpparit ja tennarit

Käväistiin tänään miehen kanssa katsastamassa Pytinki-messut pankin lahjoittamilla ilmaispileteillä. Porukkaa oli paljon, mutta eipä sieltä nyt mitään ihmeempää jäänyt käteen. Sen sijaan messujen jälkeen tehdyllä ostoskierroksella löytyi Leolle uudet kumisaappaat ja tennarit. Leon jalka on kasvanut viime syksystä niin paljon, että vanhat syksyllä hankitut kumpparit on jo pienet! Nämä ovat nyt sitten tämmöiset väliajan halpiskumpparit, kokoa 24. Itse asiassa pitää varmaan vaihtaa vielä kokoa isompaan, tuntuivat nämäkin melko nafteilta. Tärkeää: kumpparessa on hämähäkkejä ja hämähäkinseittejä. Poika on kiinnostunut kaikista pikku öttimönkiäisistä ja erityisesti hämähäkit on ihmetystä herättäviä otuksia, joten kumpparit sopivat omistajalleen kuin nenä päähän.


Tennarit on Prismasta ja hintaa huimat 9,95€. Pakkohan nämäkin oli ostaa, ovat niin söpöt, vaikka käyttöä niille ei vielä hetkeen olekaan. Pukemista helpottaa kengän sivulla olevat vetoketjut.

Kenkämalli ei ollut oikein yhteistyöhaluinen, joten turha odottaa poseerauksia.

Jostain pitäisi löytää pojalle vielä kunnon lenkkarit, samoin kevyempi ulkotakki ja -housut on hakusessa. Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia, ihanaa :) (niin siis mun mielestä kevät alkaa vasta huhtikuussa ihan oikeesti)

1 kommentti:

  1. Hei tosi makeet kumpparit! Just sopivat pojalle. Ja toi hirvikeinu on niin hieno :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...