keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Poikanen sairastaa :(

Joulun jälkeinen elämä on alkanut vähemmän terveissä merkeissä, ollaan koko perhe kipeinä. Mulla alkoi jo viikonloppuna vetämätön ja kurja olo, flunssahan se sieltä tulla tupsahti ja tarttui Leoon myös. Tosin vielä pojalla ei muita oireita ole kuin itkuisuutta ja kitinää sekä kuumetta, joka eilen kohosi korkeimmillaan 39,5. Ressukka ei koskaan ole ollut yhtä kipeä kuin eilen, ei jaksanut juuri mitään tehdä, sylissä oli vaan hyvä olla. Kuumelääkkellä sain tilapäisesti laskettua pahinta kuumetta ja pahaa oloa, jolloin pikkuinen jaksoi hieman leikkiä lattialla paikallaan. Siis PAIKALLAAN! Eihän tuo muuten pysy koskaan paikallaan. Yö olikin sitten aika rikkonainen ja itkuinen. Tänään ei Leolla ole enää onneksi kuumetta, mutta tavallista kitisevämpi tuo on, pienemmästäkin loukkaantuu tai suuttuu eikä suostu juomaan oikein mitään. Toivottavasti pian parannutaan...

Sairastelusta huolimatta Leo on harjoitellut -TADAA- kävelyä! Harjoittelu alkoi jo toissapäivänä yhdellä varovaisella askeleella ja eilen askeleita otettiin jo kolme. Siis pieniä haparoivia askeleita ilman tukea! Mutta siitä se lähtee kohta kiitämään, mun pieni. Hurjaa :)

2 kommenttia:

  1. voi tauti!!! =( mä olin juliukse kans osastolla 9pv tossa lokakuussa ku sil oli korkea kuume eikä se syöny. taudille ei löytyny nimee. sen jälkeen on ollu kaks kuumejaksoa =( jälkimmäinen tuli rään kanssa ja korvatulehdus oli iskeny. sunnuntaina loppu eka kuuri ja eilen alko toinen =( ja oireena on enää iltalämpö ja tosiaankin se kituisuus ja itkuisuus ja katkonaiset yöt.

    toivottavasti Leoskalla menee nopiaa ohi!!!

    VastaaPoista
  2. Leolle onnea uuden taidon johdosta :) Siitä se lähtee... Kohta juostaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...