maanantai 17. maaliskuuta 2014

Uusi vitriinikaappi

Vuosi siihen mietintään ja etsimiseen meni, mutta nyt meillä on vitriinikaappi. Jihuu! Itseasiassa kaappi on juurikin sama, mitä jo aikanaan mietin yhtenä vaihtoehtona ja lopulta se sitten hankittiin. Kyllä tuli keittiön kaappeihin mukavasti lisätilaa, kun ne kivoimmat astiat sai siirtää kaappien pimennosta vitriiniin. Tykkään kovasti! Kevään kunniaksi vaihdoin myös keittiön verhot. Uudet on tuollaiset raikkaan ruutuiset.
Greengatea sitä tietysti olla pitää muodossa jos toisessa...
...ja vähän muutakin.
 
Vitriinikaapin alkuperäiset nupit olivat tumman messinkiset, mutta vaihdoin ne Ikean vetimiin.
Toistaiseksi ainakin miellyttää silmää enemmän näin.
 
 
Uusi ruokailuryhmäkin meillä on ollut jonkin aikaa. Vaikea edes kuvitella että aikaisempi pöytäryhmä oli ruskea, kyllä tää valkoinen on niin mun juttu. Leo tosin pohti eräs päivä sitä, miksi meillä on kotona niin paljon valkoista, kun hän tykkää väreistä. Yritin sitten muistuttaa, että onhan meillä olohuoneessa tummia huonekaluja, mutta poika oli sitä mieltä että keittiö olisi paljon parempi jos kaikki kaapit olisi siniset! Poikaparka jää kyllä vielä sisustusideoidensa kanssa kakkoseksi, mutta oletettaa on ettei mene kauaakaan kun poika päättää oman huoneensa lookista itse. Toivottavasti sininen kausi on siihen mennessä mennyt ohi... ;)
 
Keittiön pöydän suojana on nyt liina, mutta tarkoituksena on jossain vaiheessa teetättää kannen päälle lasi.
Pienempi muru sai syöttötuolin, joka sopii paremmin uuden pöydän kaveriksi. Isompi muru taiteilee usein tässä pöydän äärellä mitä hienompia taideteoksia äidin iloksi :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalle ja raikkaalle näyttää! :) ja nuo gg:t, aina ne jaksaa ihastuttaa <3

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja sopii kyllä täydellisesti teidän keittiöön/sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana vitriini! Hyvää kannatti odottaa :) GG:t jaksaa aina ihastuttaa, ja kauniita astioita näyttää muutoinkin olevan vitriinissä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Mistä tuo vitriini on ostettu? Tosi kaunis :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...