torstai 17. syyskuuta 2009

Kelataan viikko eteenpäin, kiitos!

Pyöriikö täällä blogimaailmassa joku tartuva flunssapöpö vai miten kaikki tuntuu olevan sairaana? Niin mekin. Leolla on ollut kuumetta ja nenä vuotaa, mutta sen pyyhkiminen on Leosta ihan kamala operaatio, puhumattakaan nenäfridan käytöstä. Silmän välttäessä poika sitten rymyää maata pitkin ja pyyhkii nenäänsä lattiaan. Tästä äiti ei kyllä oikein tykkää. On inhaa jos lapsi oppii sellaisen tavan, että räkä pyyhkäistään aina johonkin lähellä olevan huonekaluun tai vastaavaan. Yöks. Mikä siinä paperinenäliinassa on niin kamalaa, että se nassu pyyhitään mieluummin vaikka mattoon? Virtaa pojassa riittää flunssasta huolimatta, toisin kuin vanhemmissaan. Oma pää on ihan höttöä ja olo on aika surkea. Nenä ja pää tukossa, mitään ei jaksaisi tehdä. Onneksi mies on tänään kotona ja vaikka hänkin on kipeä, niin mukavampi yhdessä hoitaa Leoa kun molemmat saa välillä levätä.

Nenän tukkoisuudesta huolimatta Leo on silti nukkunut yönsä kiitettävän hyvin. Viime yö meni kertaakaan heräämättä. Aamulla poika löytyi sänkynsä pääpäädystä poikittain massullaan nukkumasta :) Tässä viikon sisällä Leo on myös oppinut miten laskeudutaan oikeaoppisesti polvia koukistamalla alas maahan, kun ensin on noustu tukea vasten ylös. Ihanan varovaista ja tarkkaa puuhaa tuo liikkumisen opettelu. Ja sinnikästä.

Mutta nyt täytyy mennä lepäilemään ja toivoa flunssan pian hellittävän. Toivottavasti en nyt levittänyt tämän kirjoituksen mukana flunssaa kovin monelle eteenpäin :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...