perjantai 5. lokakuuta 2012

Neuvolaa ja ristiäisressiä

Eilen käytiin ensimmäistä kertaa neuvolassa vaavelin (joksi Leo vauvaa sanoo) kanssa, tarkemmin neuvolalääkärillä. Poju oli lääkärin käsittelyssä itse rauhallisuus, tutkaili vaan kovasti ympärilleen ja yritti vähän jo jutellakin. Kasvanut oli mukavasti, lähes kilo lisää syntymäpainoon ja monta senttiä pituuteen. Muutenkin kaikki näytti olevan kunnossa. Ainut itseäni huolestuttanut asia on pojan öinen tukkoisuus ja rohina. Ollaan oltu koko pesue flunssassa, myös vauva, mutta lääkärin mukaan ainakaan keuhkoissa ei ollut mitään häikkää onneksi. Tukkoisuus toivottavasi pian hellittää.

Tämänhetkiset mitat (syntymämitat)

Paino 3845 g (2985 g)
Pituus 55 cm (49 cm)
Py 36,5 cm (34 cm)

Ristiäissuunnittelutkin pitäisi pian aloittaa, sillä toivomamme papin loman vuoksi ristiäispäivää jouduttiin aikaistamaan viikolla alunperin suunnitellusta. Ristiäiset pidetään siis reilun kahden viikon kuluttua. Meinaa pukata vähän stressiä, kun nimi pikkumiehelle on vielä hakusessa, samoin tarjoilujen suunnittelu vielä ihan alussa ja oma juhla-asukin hankkimatta. Pitää vaan löytää jostain aikaa kakkujen ja muiden herkkujen värkkäämiseen, niin ja ehtiä päättää mitä sitä tekisikään itse ja mitä ostaa valmiina.


Loppuun vielä kuva yhdestä hienosta vauvalahjasta, vaippakakusta, jonka vauva sai tulevalta kummitädiltään. Tätä en ole malttanut vielä purkaa, mutta kakussa on vaippojen lisäksi vaatteita pikkuiselle, tuttipaketti ja leluauto. Hauska idea, kiitos Naa-täti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...