sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Isoveljen huoneLeon huonetta en ole tainnut vielä esitelläkään. Siivouspuuskan jälkeen on hyvä napsia muutamia kuvia. Huone on aika pieni kooltaan, n. 10 m2 ja pitkänmallisena haasteellinen sisustaa ja varsinkin kuvata. Tänne kuitenkin mahtuu kaikki oleelllinen ja leikkitilaakin jää keskilattialle ihan mukavasti.


Suurinta osaa pojan leluista säilytetään kaapeissa ja laatikoissa, joten kuvissa näkyy vain pieni osa kaikista Leon aarteista. Tähän uuteen huoneeseen on etsitty vähän reippaampaa ilmettä mm. tekstiileillä, ettei mene liian hempeäksi.


Tätä yläkuvan lipastoa olen suunnitellut siirrettäväksi tulevaan vauvanhuoneeseen. Se oli mainio vauvanvaatteiden säilytyspaikka Leon vauva-aikana. Katsotaan mihin ratkaisuun päädytäänkään.Kaapiston vieressä on Leon pikku keittiö. Useimmiten leikeissä kuitenkin voiton vievät legot ja autoleikit.


Tuohon yhden seinän kattavaan lintutapettiin en ole kyllästynyt vieläkään.
Ja se on myös Leon mieleen, mikä parasta.


Kivat tähtityynynpäälliset löytyivät Tiimarista.
Leon nimikkotyyny on mummin käsialaa.

4 kommenttia:

 1. Tosi hienon näköinen huone! Miks meidän tytön huone näyttää aina vaan järkyttävältä kaaokselta... ? :D ROinaa on ihan joka paikassa ja koko ajan. Huoh. :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat on tosiaan juuri siivouksen jäljiltä, joten arkitotuus on hieman toisenlainen ;) Kaaosta ei voi välttää täälläkään. Positiivista kuitenkin, että poika on oppinut siivoamaan suurimman osan leluistaan oikeille paikoilleen leikkien päätteeksi.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on tyylikäs pikkumiehen huone - tuolla kelpaa varmasti leikkiä! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana sänky! Mistä tuollaisen voisi hankkia? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...