perjantai 22. helmikuuta 2013

Leon huonetta ja hyllytuunaus

 
Leon huonetta on taas vähän järjestelty uuteen uskoon. Teemana nyt tuo vaaleansininen, johon olen ihan rakastunut muiden pastellisävyjen ohella.
 
 
En tee kovin usein mitään erityisiä ale-löytöjä, mutta tämä pieni hylly/naulakko on kyllä sellainen. Kaupan alekorissa nökötti paketissa yksinäinen lastenhuoneen hylly hintaan kolme ja puoli euroa! Hylly ei siis alunperin ollut mitenkään erityisen hieno, mutta ajattelin, että siinä on oiva tuunauskohde :) Hylly ei tarvinnut kuin vähän maalia pintaan ja uudet koukut. Näin nopeat tuunaukset on ihan parhaita. Alla kuva hyllystä ennen pientä käsittelyä.
 
 
 
 
Suurinta osaa Leon leluista säilytetään kaapissa, mutta kirjat olen sijoittanut pöydän alle isoon kangaslaatikkoon. Pysyvät meillä näin paremmin järjestyksessä kuin kaapissa ja iltasadun valitseminen on hauskempaa kun kirjavalikoima on heti esillä.
 
 
 
Leon piirustustaidot ovat kehittyneet huimasti kuluneen vuoden aikana. Taideteoksia syntyykin vähän väliä äidin iloksi. Kyniä ja paperia meillä kuluu paljon!
 
 
 
Sininen nojatuoli on Leon huoneeseen vähän liian iso ja väriltäänkin turhan tumma, mutta toistaiseksi olen antanut sen vielä olla. Tässä on kuitenkin kaikkein paras istua, vaikka oma värimieltymys on paljon muuttunutkin sitten nojatuolin hankinnan. Ritarinlinna ja ritarit ovat yksi pojan suosikkileluja. 
 

 
Mukavaa viikonloppua! Meillä aloitellaan talviloman viettoa :)

9 kommenttia:

 1. Ihana huone! Itsekin tahtoisin pojalle tuon sävyisen huoneen :) Se ei vaan käy niin nopeasti, kuin toivoisi.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä valkoisen, vaaleansinisen ja tummansinisen yhdistelmä sopii munkin mielestä hyvin pienen pojan huoneeseen.

   Poista
 2. Ihanan näkönen huone poikasella! Ja hyvin onnistunut tuunaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa huone näyttää siltä millaiseksi sen rakennusvaiheessa suunnittelin mielessäni :)

   Poista
 3. Kiva naulakko, ja tosiaan, hurja muutos noin pienellä vaivalla. Mä niin rakastan tuunata juttuja oman näköiseksi. Ihan parasta kun näkee oman käden jäljen ja vertaa ennen ja jälkeen kuvia:) Hieno toi tapettikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon vasta vähän aikaa sitten innostunut tällaisesta pikkutuunailuista ja nyt huomaan koko ajan miettiväni miten tuosta ja tuostakin saisi paljon nätimmän ja mieleisemmän maalaamalla/koristelemalla jne... :)

   Poista
 4. Ihana huone teidän pojalla! Vaaleansininen on kyllä suloinen väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Vaaleansininen on kyllä ihanan raikas ja rauhoittava väri.

   Poista
 5. Ihana huone! Vaaleansinistä minäkin olen kylvänyt pojan huoneeseen, se on niin söpö väri :) Ja hyllystä tuli kyllä kaunis!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...