tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulusalaisuuksia

Havahduin tänään ajatukseen, että jouluhan on jo ensi viikolla!! Kääk! Aika menee ihan mahdottoman nopeasti. Jouluvalmistelut ovat vasta ihan vaiheessa, moni paketti vielä hankkimatta, piparkakut ja joululaatikot jossain ajatuksen tasolla odottamassa äidin inspiraatiota... Vielä viikko lisää pliis, kamalaa jos joulu tulee liian nopeasti kun tätä mukavaa joulunodotuksen aikaa olisi kiva vielä vähän venyttää...

Leo jo kovasti odottaa joulupukkia, mutta hänelle kuulemma riittäisi ihan yksikin lahja. Se lahja on näytetty todella monta kertaa lelukuvastosta ja aina pieni sormi pysähtyy saman kuvan kohtaan: leikkikeittiö. Se on se suurin toive.

Pojallahan on jo selvät sävelet muutenkin tulevan ammattinsa suhteen. Joka kerta kun Leolta kysyy, että mikä hänestä tulee isona, on vastaus heti valmiina: "kokki". En tiedä mistä poika on tuon innostuksen saanut, meillä kun ei kumpikaan vanhemmista mitään erityisiä kokkeja ole, mutta Leolle tuntuu ammatinvalinta olevan hyvin selvillä. Kerran kun erehdyin testaamaan poikaa kysymällä, että "mitäs se kokki sitten tekee?" katsoi poika mua pitkään ja tokaisi kuin yksinkertaiselle: "noh, ruokaa!". Niinpä tietysti...

Tässä kooste lahjahankinnoista ja -ideoista. Jotenkin kaikki puulelut saa ainakin mun sydämen sykkimään.

Taidan tehdä kompromissin pojan leikkikeittiön suhteen siinä, että sen toivotun (ja suoraan sanottuna aika kamalan) muovihökötyskeittiön tilalle ostettaisiin ennemmin tuo Brion perinteinen hella. Nätimpi, kestävämpi jne. Mutta tiedä sitten onko se pojan mielestä yhtään niin ihana kuin se muovinen jenkkikeittiötsydeemi. Hellaa ei olla vielä hankittu, sen taitavat hommata Leon isovanhemmat. Nämä ovat alennuksessa mm. Hongkong-tavarataloissa.

Leon junarata saa täydennystä Brion nosturiratasysteemistä. Paketti oli kohtuu edullinen löytö Clas Ohlsonilta.

Eräästä pienestä tavarapuodista ostin tuon bambusta valmistetun eko lentsikan. Samasta paikasta on myös pieni puinen kaleidoskooppi, jonka läpi katseltuna kaikki näyttää hassulta.

Pikku rumpu on lahja Leon kummeilta. Siinä on hauska matalasti kumiseva ääni, joten kovakaan rummutus ei tuota hermoille käyvän kovaa meteliä.

Keittiösetti on myös Clas Ohlsonilta, pitäähän kokin saada kunnon työvälineet.

Puinen parkkitalo olisi aika ihana, jotain vastaavan tyylistä olen etsinyt, mutta hankinta on tyssännyt hintaan. Katsotaan mahtuuko sellainen vielä pukinkonttiin... Vaikka tässäkin on lahjoja jo kyllin. Joku sisäinen lapsi vaan tuntuu saavan vallan kun pääsee kaupan lelupuolelle.

Viimeinen joulusalaisuus on vielä hyvin piilossa. Sen toimitusaika onkin vasta elokuussa ♥ Toivon todella että nyt kävisi onnekkaammin kuin viime kerralla.

5 kommenttia:

 1. ihania lahjoja ja onnea matkaan! <3

  VastaaPoista
 2. Mä niin jäin toivomaan otsikon perusteella että juuri tämmönen tieto tekstiin olisikin piilotettuna ♥ Onnea matkaan, valtavasti!

  Ja hei tosi kivoja lahjaideoita! Varmasti on saaja onnellinen nuista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana joulusalaisuus! ♥
  *Valon pisaroita,
  Vasten pimeää.
  Meille putoaa,
  Valon pisaroita.
  Valon pisaroita,
  Kun toivo häviää.
  Meille putoaa,
  Valon pisaroita..*

  Nyt mahdottoman paljon onnea matkaan! Ollaanko me blogin lukijat taas ensimmäisten tietäjien joukossa? ;) lähinnä, että oletteko uskaltanut kertoa lähimmäisille vielä ja jos saan vielä jotain kysyä, oletteko käyny vielä neuvolassa? :) Olen ihan intona muiden (myös ns. tuntemattomien) odotuksiin ja vastasyntyneitä voisin katsella päivä tolkulla, huokailla vain ja ihastella...Vauvakuumettako? Ja Vilma täyttää vasta 8kk.. :D

  VastaaPoista
 4. Varmaan olis järkevää odottaa ja ilmoitella tällaisia uutisia vasta myöhemmin, mutta kun ei sitä kuitenkaan ikinä tulevasta tiedä. Enkä kyllä muutenkaan tällaisia uutisia malta olla kertomatta. Varovaisen onnellinen olen, mutta ihan täysillä ei uskalla vielä iloita. Kiitoksia onnentoivotuksista! Kyllä te blogin lukijat ootte melkein ensimmäisiä keille tämän asian paljastin :) Ei olla vielä neuvolassa käyty, menee ensi vuoden puolelle. Sitä jännityksellä odotetaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...