perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kalustevalintoja

Talon kalustevalinnat on nyt lähestulkoon tehty, mutta tiukille se otti. Siis niin mielettömän vaikeaa päättää mitä oikein haluaa, kun valinnanvaraa tuntuu olevan liikaa. Topi-keittiöille on tehty yksi jos toinenkin reissu ja jahkattu, mietitty ja vaihdettu suunnitelmia.

Keittiöön tulee ovet mallia Toivola

ja vetimeksi kuppivedin nro 61


Tasoksi eurooppalainen pähkinälaminaatti
(luonnossa hieman tummempi)
assets/mallisto/_resampled/SetWidth285-R737tasopop.jpg

Tässä muutama 3D-kuva suunnitelmista. Peruspaketista keittiö poikkeaa siinä, että mm. ovet ja vetimet ovat lisähintaiset siis peruspaketin ulkopuolelta. Keittiön nurkasta poistettiin kulmakaappi, avolokerikot sekä liesituuletin ja tilalle otettiin liesikupu. Lisättiin myös alakaappien tilalle vetolaatikoita. Myös hana tulee vaihtumaan.


Kodinhoitohuoneen kaapinovet ovat vakiomallistosta mallia Kosketus. Tasot samaa kuin keittiössä. Ainoana muutoksena kodinhoitohuoneeseen lisättiin pitkä kaappi vasemmalle nurkkaan. Kaappitilaa ei voi koskaan olla liikaa.


Kodinhoitohuoneen kaappeihin tulee tämä avaimenreikävedin.


Perussävyt on siis hyvin pitkälle valkoista tai vaaleaa. Ensi viikolla pitäisi saada käsiin sisustuslaatikot ja päästää seuraavan pulman eteen, eli mitä laattaa, tapettia jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...