torstai 2. kesäkuuta 2011

Goodbye kutrit!

Toissaviikolla oli perhepäivähoidon valokuvaus. Tällä viikolla saatiin kuvat; ryhmäkuva koko hoitolapsikatraasta sekä pari pojun omaa kuvaa. Leo on kuvissa niin itsensä näköinen kuin olla voi, vaikka etukäteen hieman epäilinkin, että tuleeko kuvista sellaiset hienot irvistyskuvat, nimittäin jos poikaa pyytää hymyilemään, tuloksena on useimmiten hyvin epäluonnollinen silmät sikkaralla tehty irvistys"hymy". Mutta ei sentään tällä kertaa. Kuvausta varten tietysti oltiin ostettu uusi paita ja housut. Itse olisin jättänyt paidan ylimmän napin auki, mutta meneehän tämä näinkin.


Yläkuvassa vielä näkyy Leon vauvakiharat.  Kuvauksen jälkeen kutreille sanottiin hyvästit. Takaa hiukset olivatkin ehtineet kasvaa jo melko pitkiksi. Kymmenisen senttiä napsattiin pois ja hieman haikein mielin leikkasin pojalle kesätukan. Ihmeen hyvin se onnistuikin siihen nähden etten ole koskaan aiemmin leikellyt kenenkään hiuksia lukuunottamatta teinivuosien hienosti vinoon leikaamaani omaa otsatukkaa :p Ihan siilitukkaa en pojalle halunnut, totutellaan näin ens alkuun tähän tyyliin. Tuli niin ison pojan näköinen :)

2 kommenttia:

  1. hieno kuva tuli pojasta! Vähänkö hyvin osasit leikkaa pojan hiukset, wau!

    VastaaPoista
  2. Yllätyin itsekin positiivisesti lopputuloksesta. Tarvittiin vaan pikaoppitunti lasten hiustenleikkuusta youtubesta ja keittiön vanhat fiskarssit sekä ohennussakset. Niin ja paljon mielenkiintoista lastenohjelmaa Leolle :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...