maanantai 12. lokakuuta 2009

Haalareita joka lähtöön

Tällaiset haalarikaverukset löytyivät lapsuudenkotoani. Ovat siis mun vanhat, varsin tyylikkäät vetimet. Nyt pääsevät uusiokäyttöön Leon yllä. Tosin jäin hetkeksi miettimään onko isomman haalarin kuvat liian tyttömäiset? Vaikka sama kai se, kyllä tuota varmaan voi pieni poikakin käyttää, jos ei olla turhan tarkkoja :) Ihana kangas joka tapauksessa. Tuota toista haalaria jo Leolle sovitinkin ja melko naftisti meni päälle, mutta mahtui kuitenkin. Onneksi kangas hieman joustaa.

Leo sai myös ihan uudet haalarit, jotka ovat Leon mummin käsialaa aivan samoin kuin nuo edellä nähdyt reilun 25 vuoden vanhat vaatekappaleet. Nämä ovat enemmän tälläiset poikamaiset.

Ja jotta haalareita varmasti olisi pojan tarpeisiin riittävästi, menin ja ostin hälle vastikään uuden Reiman toppahaalarin.

Kallis investointi, joka osoittautuikin lopulta turhaksi, sillä vasta tuon ostoksen tehtyäni sovitin pojalle äitiyspakkauksen haalaria ja sehän mahtui yhä edelleen! Mä olin jotenkin ihan kuvitellut, ettei kokoa 68 (vaimitäsenytoikeinonkaan?) oleva haalari enää voi sopia, mutta olin taas luuloineni väärässä. Nyt meillä on siis monen monta haalaria odottamassa sekä uutta että uusiokäyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...