perjantai 30. syyskuuta 2011

Keittiö

Talo näyttää päivä päivältä enemmän asuttavalta kodilta. Kalusteasentaja paiski hommia koko viime viikonlopun ja lopputulosta ollaan ihailtu tämä viikko. Erityisesti keittiö on niin mun mieleen kuin olla voi. Lisäksi kun laattamies kävi tekemässä välitilalaatoitukset, näyttää kokonaisuus yhä valmiimmalta. Myös lvi-kalustus tuli valmiiksi tämän viikon aikana. Kodinkoneet ja liesikupu ovat vielä asentamatta, mutta muuten keittiö alkaa olla melkolailla valmis. Ja tältä se köökki sitten näyttää...


Säilytystilaa ei voi olla koskaan liikaa.
Suurin osa keittiön alakaapeista on käteviä vetolaatikoita.
Olen tyytyväinen myös tuohon välitilalaatoitukseen,
vaikka aluksi pelkäsin että keittiön kokonaisvaikutelma on liiankin valkoinen.

Jääkaappiseinältä jätettiin laatoitus pois, vaikka olinkin sen alunperin siihen erikseen tilannut. Tykästyin tuohon seinän väriin niin, etten halunnutkaan peittää sitä laatoilla.

Nämä kaappien kauniit koristelistat ovat mielestäni piste iin päälle.

En malttaisi odottaa, että pääsen kokkailemaan tähän keittiöön!

5 kommenttia:

 1. Tosi nätti keittiö!! :) Meillekin tulee LVI-asentajat ensviikolla ja sähköasentajat niien jälkeen :) Kyllä se on jo niin kodinnäkönen ku nuo kiintokalusteet on paikoillaan et tekis mieli heti muuttaa.. Mitäs teiltä vielä puuttuupi? Meilläkin on nuo koristelistat, ja olin kyllä yllättynyt miten hyvännäköiseksi se tekee!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kyllä tässä keittiössä varmasti viihdytäänkin. Meille tulee ensi viikolla parkettiasentaja ja sähkönmiestenkin pitäisi jossain välissä viimeistellä työnsä. Sitten talo on enää listoja, väliovia ja saunan lauteita vaille valmis. Tosi nopeaa tuntuu tämä rakennusaika kyllä menneen.

  VastaaPoista
 3. Joo samaa mieltä! Tosi nopeesti menny! Meillekin sähköasentajien täytyis tulla ihan lähipäivinä ja ens maanantaina sitten lattia-asentaja. :) Teillähän näyttäis valmistuvat "etukäteen"? :))

  VastaaPoista
 4. Heips, hitsit miten upea keittiö teillä!!!♥ Googlettelemalla löysin blogiisi ja oli pakko lukea kokonaan läpi!! :) Ihana koti teillä!!Saako udella mistä keittiö on tilattu? :) -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Vähän myöhässä huomasin tämän kommentin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)Keittiö on Topi-keittiöiltä ja ollaan tykätty keittiöstä kovasti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...