maanantai 27. tammikuuta 2014

Ideoita keittiöön


Jotenkin kummasti alkuvuodesta iskee aina innostus suunnitella ja hankkia kotiin kaikkea uutta. Viime viikolla menin ja tilasin keittiöön uuden ruokailuryhmän, sitä toki jo pitkään harkinneena. Vanhasta pöydästä laitoin ilmoituksen toriin varmuuden vuoksi hyvissä ajoin ja ajattelin, että jospa vanhasta pääsisi eroon ennen kuin uusi pöytä saapuu. Meni päivä ja pöytä oli myyty. Nyt meillä elellään vailla ruokapöytää ja toivon todellakin, että uusi tulee viikon sisällä kuten lupailtiin. On meinaan hieman hankalaa tämä elo ilman ruokapöytää ja tuoleja.

 
Siitä se ajatus sitten lähti rönsyämään koko keittiön ilmeen uudistamiseen. Näillä muutamilla ideakuvilla saa vähän kiinni siitä ajatuksesta millaista keittiön päivittämistä suunnittelen. Ajatuksena  on uudistaa ainakin keittiön valaisin, verhot ja uusi kellokin olisi kiva. Niin ja se vitriinikaappi on edelleen haaveissa...
 

 
 

Tämä Askon Wilma-ruokailuryhmä tulee meille kuuden hengen versiona. Tuohon keittiönpöydän kannen päälle ajattelin hankkia vielä lasin suojaamaan pöydän pintaa.

 
 

 
Jatkan haaveiluja... Mukavaa alkanutta viikkoa!
 

3 kommenttia:

 1. Ihana pöytä teille tulossa, toivottavasti saatte sen pian. :) Tuon kellon mäkin voisin kotiuttaa!! Missä noita myydään? Mukavaa viikon jatkoa! -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, toivottavasti pöytä tulisi pian, tuntuu ettei keittiössä voi edes tehdä oikein mitään ilman ruokapöytää :) Tuo kello löytyy varmasti muualtakin, mutta bongasin sen ensimmäisenä Villa31 nettikaupasta.

   Poista
 2. Kivoja suunnitelmia! :) Uus pöytäryhmä näyttää hyvältä, toivottavasti saatte sen pian! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...