sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lokakuun kaunein päivä

Kirpakka, aurinkoinen syyssää houkutteli meidät tänään ulos pihatöihin ja -leikkeihin. Ohjelmassa oli haravointia, istustuspuuhia, leikkiä lehtikasoissa sekä kauniin syyspäivän tallettamista kameralla. Varsin kiva sunnuntai-päivä.

Istutin kanervia ja callunoita. Muratit olivat vielä voimissaan kesän jäljiltä, joten ne saivat jäädä somistukseksi ja kanervien kaveriksi.


Uusi lyhty löysi paikkansa

Tyhmä äiti koitti ensin estää lehtikasojen sotkemisen, mutta eihän tuota lapsen riemua voinut kieltää :)
Syksyfiilistä ja väriloistoa löytyy nyt kaikkialta,
puista ja pensaista...
sekä maasta...


 bongattiin myös tikka

 mummin kesäkukatkin jaksoivat vielä kukkia

 Syksyä piti tuoda myös sisälle koristekurpitsojen muodossa

yksi pieni linssilude tunki kuvaan...

Iloista syksyä!

4 kommenttia:

 1. Voi kun kauniita ja hauskoja kuvia! Meidän piha on vähemmän hauska, kun äiti ei ole jaksanut kauheasti siellä puuhailla. Nyt pitäisi käydä tyhjäämässä (luvan kanssa) naaputin juhannusruusupuskat aidaksi. Kuopat on jo kaivettu, mutta kun saisi tuon miehen vielä kaveriksi puskan kaivuuseen niin olisi jo paljon saatu aikaiseksi. Niin ja ollaanhan me istutettu satoja neliöitä nurmea ja apilaa.

  Mukavaa syksyä!
  T:sofi

  VastaaPoista
 2. Mäpäs taidan tietää missä lyhtypylväässä tuo tikka on kuvattu koputtelemassa!

  VastaaPoista
 3. Kävin taas lukemassa tuolla tiedän ''puolivuotiskuulumisia''. Meillä tyttö nyt reilu 5kk ja kiva seurata, mitä teillä on silloin tehty ja millaiset rytmit (tai rytmittömyydet..) teillä oli. Meillä nyt oikein uni-iitu on alkanut illat ja yötkin ränäämään, olisiko ne kuuluisat hampaat. johan tässä niin hyvin menikin ja sai jo miettimään,josko me vielä toinen tehtäisiin..En pohdi sitä tänään, ehkä ensi vuonna palaamme tähän keskusteluun mieheni kanssa.

  Sofi

  VastaaPoista
 4. Nannikki: Melko lähelle ainakin arvattu :)

  Sofia: Mä vasta haaveilen tuosta IHAN omasta pihasta ja talosta. Rivitalon pihamaalle kun ei hirmuisesti huvita mitään erityisiä istutuksia suunnitella. Kiva kun vanhoista blogipäivityksistä on jollekin iloa. Itsekään ei enää muistaisi noista ajoista oikein mitään, jollei olisi kirjannut asioita ylös :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...