sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lelukorit

 
Muutama lapsi = paljon leluja
 
Luukaksen leluja löytyy meillä vähän joka huoneesta, mutta enimmäkseen poika leikkii olohuoneessa leikkimatollaan. Leluille olen kaivannut kivaa säilytyskoria tylsän muovikorin tilalle, sellaista josta pienen olisi itsekin vähän ajan kuluttua leluja mukava penkoa.
 
 
 
Mummi virkkasi korin, joka on juuri sopiva Luukaksen lelujen säilytykseen ja miellyttää myös äidin silmää :) Tokikaan kaikki lelut eivät tähän mahdu, mutta ne pojan lempilelut on helppo kerätä koriin leikkien päätteeksi. Voisin itse virkata vielä isomman korin muille leluille, kunhan saisin aikaiseksi.

 
 
 
Leonkin huoneesta löytyy uusi säilytyskori. Hankin nimittäin tämän ison kannellisen rottinkiarkun pojan lukuisten pehmolelujen säilytykseen. Pehmoilla ei nyt niin paljon enää leikitäkään ja ne vievät aika lailla tilaa kaapissa, joten tämä on niille huomattavasti parempi säilytyspaikka. Nyt tuo pieni nurkkaus vaatekaappien vieressä ovensuussa on mielestäni paljon nätimpi ja siistimpi.

 
 
Seuraavaksi pitäisikin pureutua miettimään eteisen vaatesäilytykseen uusia ratkaisuja, joilla maksimoida tilaa koko ajan kasvavalle vaate- ja kenkämäärälle. Täytyy ainakin tehdä kunnon kaappien kevätsiivot!

2 kommenttia:

  1. Nuo virkatut korit on tosi käteviä, varsinkin pienten lasten käytössä, miksei toki isompienkin ;)

    Mun pitäis kans virkata noita koreja lisää, nimenomaan leluille. Rottinkiset korit tahtoo hajota käsiin, kun pikku-ukko niitä käsittelee... :D

    VastaaPoista
  2. Ihania lelukoreja! Tuo tavaroiden ja vaatteiden säilytys on kyllä ainainen ongelma, varsinkin meidän pienessä kodissa. Kaikki paikat on täynnä ja kirpputorille saisi viedä yhtenään tavaraa, kun vain ehtisi käymään kaappeja läpi. Aurinkoista viikkoa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...