lauantai 2. helmikuuta 2013

Vitriinikaappi hakusessa

Sisustamisvimma sen kun yltyy mitä pidemmälle kevättä päästään... niinkuin aina :)
Mulla on jo pitkään ollut haaveena jokin uusi kaluste  keittiön tyhjään metrin levyiseen nurkkapaikkaan. Tällähetkellä siinä nököttää pieni puuarkku ja seinällä raksuttaa kello, mutta paikka on jotenkin tyhjän ja tylsän näköinen. Tilalle sopisi hienosti joko kaunis sivupöytä tai ihana vitriinikaappi.
 
Lähitienoon huonekalukaupat kierrettyäni totesin, että sivupöytiä ei ole, ainakaan sellaista jota mielessäni kaavailin, mutta vitriinikaappeja sentään löytyi. Parasta olisi, että kaappi olisi monikäyttöinen, niin että sitä voisi tarpeen tullen käyttää myös esim. makuuhuoneen kaappina, ei pelkästään keittiössä. Tiukan seulan läpi pääsivät esittelykierrokselle seuraavat yksilöt
 

 
 
Näistä olisi tarkoitus valita se kaikkein paras.  Ensimmäisenä Laulumaan Ida-sarjan kaappi, sen vieressä Rowicon Charlotte-vitriini, alhaalla vasemmalla Stemman Sundborn-vitriini ja vieressä alalaatikollinen hieman  muita matalampi vitriinikaappi Hoviset-nimiseltä valmistajalta. Mitäs mieltä olette, mikä vitriinikaappi vie voiton?

Tässä vielä kuvattuna tuo keittiön nurkka, mihin kaappia olen kaavaillut.

 

5 kommenttia:

 1. Voi miten noista nyt pystyy valitsemaan? Tosi nättejä kaikki. Ehkä ensimmäinen ja viimeinen on kaikista kivoimmat mun makuun. Ja voisi olla hyvä että on kaapin öisäksi myös laatikko jos joskus haluaa siirtää kaapin vaikka just makkariin. Olisi monikäyttöinen...

  Ylärivin oikeanpuoleinen on ehkä liian raskaan näköinen mun makuun. Se kun ei seiso jaloilla.

  Hinta varmaan ratkaisisi mulla tosi paljon tätä valintaa. koska kaikki on niin kivoja. Ja tietty hinta-laatu-suhde. Onko kaikki massiivipuisia vai joku lastulevyä yms..

  Laita vielä kuva mihin kohtaan se on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se onkin vaikeaa, kun kaikista tykkään.

   Muissa materiaalina koivu/mdf, paitsi tuosta yläoikean vitriinistä en tarkkaan tiedä. Ehkä laadukkaimpana pidän juuri tuota viimeistä, kun on kotimainen.

   Lisäsin kuvan kaapin paikasta :)

   Poista
 2. Ihania kaikki! mun suosikiks nousi tuo oikealla ylhäällä oleva ihanuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuohon samaan ihastuin itse ensisilmäyksellä. Kuinka ollakaan, on nelikon kallein kaappi :)

   Poista
 3. Ylhäällä oikealla oleva. Näyttäs parhaiten käyvän yhteen keittiön kaapistojen kanssa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...