perjantai 8. helmikuuta 2013

Keittiökuvia

 
Aurinkoinen päivä innosti (ja Luukaksen vaihteeksi pitkät päiväunet mahdollistivat) luomaan keittiöön hieman keväisempää imettä. Valokuvauskin on taas niin paljon mukavampaa kun on valoa, joten tässä vino pino keittiökuvia :) 

 


Vaihdoin keittiön ikkunaan uudet valkoiset verhot ja jo yksin se uudisti ilmettä mukavasti. Aikaisemmin keittiön seinällä ollut pienikokoinen kello sai vaihtua isompaan. Vanhan keittiönpöydän tahtoisin jo vaihtoon, mutta tällä vielä mennään. Valkoisella pöytäliinalla saa tumman pöydän "vaalennettua" aika nopeasti ja edullisesti :)

 
Kukkia ostan ja niitä myös aika usein saan. Tulppaanit on yksi kestosuosikkikukistani.

 
 
Keittiön raikkaan raitainen kaitaliina on onnistunut heräteostos Jyskistä. Samaa heräteostossarjaa taitaa olla tämä Luhdan ihana korikin, johon lehdet saa piiloon kätevästi.
 
 

 
Keittiön tasoille kerääntyy aina kummasti kaikenlaista irtosälää, joka saa keittiön näyttämään hetkessä tosi sekaiselta. Olen ratkaissut ongelman sijoittamalla pahimmalle roinankertymispisteelle kaksi valkoista pikkukoria, johon kerään samantien kaiken sekalaisen pikkutavaran mitä pöydälle jätetään. Lippuset, lappuset, kynät, kännykät ja laturit löytyvät usein näistä koreista. Leipälaatikossa meillä ei säilytetä leipiä vaan sieltä löytyvät kaikki Luukaksen tuttipullotarvikkeet. Kätevästi käden ulottuvilla, mutta katseilta piilossa :)
 
 
 
 
Aurinkoista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Kyllä on komiaa! Ja keväistä ja valoista ja siistiä. Ja kaiken kruunaa tuo komia kori. ;)
  Täällä kans olis jo kevättä rinnoissa ja tekis mieli vaihtaa tekstiilejä ym. keväisemmiksi.

  VastaaPoista
 2. Niin, kiitos vaan korin löytäjälle :) Tuli hankittua vielä toinenkin samanlainen, kun oli alennuksessa.

  VastaaPoista
 3. Sen verran vielä häiriköin tuosta ikkunan koosta, että paljonko teillä on tarkka mitta vasemman ikkunan karmin ulkolaidasta oikean ikkunan karmin ulkolaitaan? En millään osaa hahmottaa tätä omaa suunnitelmaa ja huomenna pitäisi nämä lyödä lukkoon, että saadaan rakennuslupa etenemään. Ja paljon tuo pöydän keskellä oleva "palkin" kohta on? Eli tuo ikkunoiden väliin jäävä tila? Meille tulee sellainenkin, niin sitäkin koetan ymmärtää. Onko nuo ikkunat avattavat?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...