perjantai 14. joulukuuta 2012

Tonttupojat

Viime viikolla otin meidän tonttupojista joulukorttikuvia. Mielelläni olisin kuvannut ulkona lumimaisemassa, mutta ajattelin homman olevan helpompaa ihan sisäkuvauksena, kun Luukas on vielä sen verran pieni. Ensi vuonna sitten ulkosalla :)


Pienen vauvan ja nelivuotiaan yhteiskuvassa oli omat haasteensa. Suunnittelin kuvausta ja vaatteita jo etukäteen, jotta homma sujuu mahdollisimman nopeasti ja pojat jaksaisi olla muutaman minuutin kutakuinkin paikallaan kuvattavana. Piti selittää isommalle mistä on kyse ja lahjoa hyvästä lopputuloksesta palkinnolla, sekä pitää pienempi hyväntuulisena. Sitten näpsimään kuvia sarjatulimaisesti.


Joulukortteja tilasin lopulta kahdesta eri kuvasta, kun en osannut päättää, mikä olisi kaikkein paras :) Tosin monta oli niitäkin, joissa isompi näytti lopen kyllästyneeltä tai jossa pienempi ehti kääntyä juuri kun isommalla olisi ollut sopiva ilme.


Kuvistakin varmaan huomaa miten tärkeitä veljekset on toisilleen. Leo on hieno isoveli, joka huolehtii pikkuveljestään, vie tuttia kun vauva itkee, silittää päätä ja juttelee rauhallisesti. Luukas taas seuraa mielellään isoveljen touhuja ja hymyilee heti kun veli tulee juttelemaan. Ihana parivaljakko :)


Nyt vaan kovasti odotellaan joulua. Leo muistaa kysellä joka päivä, että kuinka monta päivää vielä. Ihanaa että nyt saa valmistautua jouluun rauhassa kotona lasten kanssa, vaikka itsestä tuntuu että aika menee siltikin välillä turhan vauhdilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...