sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Merirosvosynttärit

Leon 4-vuotissynttäreitä juhlittiin pojan toivomuksesta merirosvoteemalla. Netistä löytyi paljon ideoita, kuvia sekä erilaisia tulostettavia askartelujuttuja liittyen aiheeseen. Illan tai ehkä ennemminkin yön myöhäisinä tunteina näpertelin juhla-askarteluja ihan innoissani. Alla olevan lippuviirinauhan raitaliput on tulostettu täältä. Niihin liimasin tosin erilaisen kuvan alkuperäisen pääkallon päälle. Tuli mun mielestä kivemman näköiset näin. Pilkkukuvioiset liput on leikattu kaksinkertaisena hyllypaperista.Muffinsseillekin löytyi hauska koristeluidea samasta paikasta. Pienellä vaivalla vähän enemmän näyttävyyttä. Pikkunaposteltaville löysin muutamalla eurolla mustat tarjoilukipot. Pieni aarrearkku täytettiin popcorneilla.


 
Leon upea merirosvokakku oli jälleen Piian käsialaa. Mulla oli ajatus kakusta, jonka päällinen olisi ikään kuin aarrekartta laivoineen ja saarineen, mutta lopputulos oli paljon hienompi kuin osasin kuvitellakaan. Eihän tuota olisi malttanut edes leikata.Leo sai lahjaksi pienen merirosvosalkun täynnä tuikitarpeellisia merirosvojuttuja. Lahja-aarre piti tietenkin ensin etsiä kartan avulla ja se löytyi lopulta piilotettuna eteisestä. Salkussa oli pieni puinen miekka, pyssy, kompassi, silmälappu, merirosvorahaa ym.


Merirosvon hattu tulostettiin netistä löytyneeltä sivulta. Liimasin vielä mustan kartongin tulosteen taakse, leikkasin ja kokosin hatuksi.
 

Kivat synttärit ja onnellinen pikku merirosvo :)

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä Leolle! Olipas teillä kivannäköiset merirosvosynttärit!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...