perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulukalenteri

Huomenna se alkaa! Joulukuu ja joka aamuinen jännitys siitä, mitä joulukalenterista tänään paljastuu! Suklaakalenteri jäi tänä vuonna kauppaan, sen sijaan kokeilin ommella tuollaisen taskukalenterin itse. Nyt saa äiti leikkiä joulutonttua ja piilottaa Leolle pikkuyllätyksiä. Taskuihin sujahtaa pikkufiguureita- ja eläimiä, pikkuautoja, tarroja ym. sopivan pikkuisia juttuja.


Kalenterin tekeminen oli mukavaa puuhaa. Taskuja sommittelin hyvän aikaa ja mietin laittaisinko numerot sekaisin vai järjestykseen. Lopulta päädyin jättämään numerot järjestykseen. Vähän viime tipassa ja hitaanlaisesti kalenteri valmistui, kun sitä joutui tekemään lyhyissä pätkissä, mutta ajoissa kuitenkin. Kalenteri ripustettiin tuonne Leon huoneeseen, josta sille löytyi sopiva paikka kaapiston sivulta.


Kalenterin pohjana on valkoinen kangas ja sen taustalle silitin liimapintaisen huovan. Taskuiksi ostin jouluisen värisiä kangaspaloja tai käytin vanhoja tilkkuja. Numerot taskuihin on siirretty silittämällä. Käytin ensi kertaa tulostuspaperia, jolle tulosteutut kuvat voi siirtää kankaalle silittämällä. Yllättävän helppoa ja kätevää.


Mukavaa joulunodotusta ja iloisia kalenteriyllätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...