keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vaaleansinistä


Vauva-arkea on takana reilut kaksi viikkoa ja nyt jo tuntuu kuin pikkuinen olisi ollut meillä aina. Isoveli on ottanut pikkuveljen vastaan tosi hienosti, eikä mustasukkaisuudesta ole tietoakaan. Vaavelin päätä käydään mielellään silittelemässä ja erityisesti vaipanvaihto-operaatio on Leosta kiinnostavaa seurattavaa :) Ainut vaan että itsellä on välillä huono omatunto kun aikaa ei jää esikoiselle enää niin paljoa ja toiselle joutuu usein sanomaan ettei äiti pääse katsomaan hienoa piirustusta/leikkimään/auttamaan jossain asiassa, kun täytyy syöttää vauvaa. Ja niitä syöttämisiä onkin sitten melko tiuhasti. Pikkumies kun ei jaksa syödä yhteenmenoon kovin kauaa, niin tankata täytyy silloin hieman tiuhempaan. Tämänpäiväisellä neuvolatädin kotikäynnillä pikkuinen punnittiin ja hyvin näyttää maito maistuvan ja pikkumies kasvavan, sillä painoa oli nyt 3280g. Melkein siis 300g lisäystä syntymäpainoon. Hienoa! 


Pikkuinen on saanut kivoja vauvalahjoja ja me vanhemmat kauniita onnittelukukkasia sekä -kortteja. Itse sain vielä mieheltä lahjaksi uuden helan Leon syntymän jälkeen saatuun Kalevalan lapsi-koruuni.

Vauva-arki, vai liekö sitä vielä tullutkaan, tuntuu tässä vaiheessa aika juhlalta, kun mies on isyyslomalla ja apukäsiä lastenhoitoon on koko ajan saatavilla. Muutenkin vauvanhoito luonnistuu jotenkin tosi helposti jos vertaa esikoisen vauva-aikaan ja oman äitiyden ensimetreihin. Kehitystä on siis tapahtunut :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...