tiistai 2. elokuuta 2011

Harmitusta

Sisustustarvikkeet saapuivat tontille tänään. Purettiin tarvikkeita hyvillä mielin. Kunnes...

Ei, mitään ei ollut mennyt rikki. Mutta. Mun keittiön lattialaatat, ne joita niin kovasti suunnitelmissani pyörittelin sataan kertaan ja lopulta valitsin mielestäni parhaan. Ei ne oo sellaiset mitä piti. Tai siis laatta on nimeltään, väriltään, malliltaan ja kooltaan oikea, mutta laatan pinta on kuin hiekkapaperia :( Näytemallilaatta taasen on melko sileä ja sellaisen halusinkin keittiöön, että on hyvä jalan alla sekä helppo putsata, mutta nää meille toimitetut laatat on ihan karheita. Täysin erilaiset pinnaltaan kuin tuo mallilaatta.

Soitin asiasta kyseiseen värisilmä-liikkeeseen, joka laatat toimitti, mutta eipä siellä juuri mitään asiaan sanottu. Eriä on erilaisia ja sitä rataa. No ei paljon ilahduta, jos olen halunnut sileän laatan ja saan keittiööni tuollaista kakkoslaadulta vaikuttavaa tavaraa.

Harmittaa vaan niin vietävästi. Huomenna käyn tsekkaamassa lähimmän värisilmä-liikkeen jos siellä olisi kyseistä laattaa ja vertaan sitä meidän laattoihin. Josko vielä laatat saisi vaihdettua. Toinen vaihtoehto on laittaa laatan tilalle parketti, mikä vähän kyllä hirvittää. Toimiiko parketti keittiössä ollenkaan? Varsinkaan lapsiperheessä.

Huomenna soittelen DT:lle, joten sitten  ollaan vähän viisaampia. Toivottavasti laatta-asia järjestyisi suuremmitta ongelmitta ja lisäkuluitta. Tuota kyseistä laattaa en vaan millään voi keittiööni huolia. Mä en enää tosiaankaan olisi jaksanut venkslata näiden valintojen kanssa. Voi itku.

1 kommentti:

  1. Onpa harmi, kun vielä joutuu niiden kanssa pelaamaan! Muutenkin, tuntuu että niistä pienistä mallikappaleista oli tosi vaikea hahmottaamiltä se näyttäisi sitten koko tilassa.. Meillä on nyt tapetit seinässä ja loppukuusta odotellaan laatoittajaa. Takka/uunikin on nyt valmis, vihdoin! :) Minun mielestä laatta on lasten kanssa vaarallista, varsinkin sellaisissa 'oleskelutiloissa',mutta mielipiteitä on monia! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...