sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Yksi pieni kettu


Ehdottomasti rakkain Leon leluista on Kettu-pehmo. Leolla on paljon kaikenlaisia pehmo-otuksia, lukuisia nalleja ym. mutta mikään muu ei ole niin tärkeä Leolle kuin tämä pieni ketunpoikanen. Kettu on aina pojan mukana niin päivän leikeissä kun yöllä unikaverina. Nukkumaan ei käydä, jollei kettu ole pojan kainalossa. Aamuisin isin ja äidin makuuhuoneen ovella seisoo pieni unisenpörröinen tuttisuinen poika, joka kantaa mukanaan rakasta kettuaan hännästä roikottaen :) Kettu on lukuisista rutistuksista, riepotuksista, pusuista ja leikeistä johtuen hieman nuhruinen, mutta sitäkin rakkaampi Leolle.

Kettu mukana myös pahanteossa :D

Onko muiden pikkuisilla yhtä, kaikkein tärkeintä lelua ja mikä se on?

3 kommenttia:

  1. ON =) Rakas Nalle ! Tallu! Tallukka! Ostettiin se silloin, ku käytiin Pietua ekaa kertaa ultrassa katsomassa <3 ja Julius itse on sen kaikkien kymmenien pehmojen joukosta valinnut =) Ja ilman sitä EI MIHINKÄÄN =) <3

    VastaaPoista
  2. Oih, minulla on lähes tismalleen samanlainen, jonka sain päiväkoti-ikäisenä. Nyt olen jo ensi syksynä siirtymässä yläkouluun, mutta yhä nukun kettu kainalossa :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Haeskelin kuvia kettupehmoista ja törmäsin tähän kuvaan. Tyttärelläni on täysin samanlainen kettu kaverinaan ja en millään muista mistä se on ostettu. Olisin ostanut toisen vara ketun, mutta tämä on ainukainen kuva jossa samanlainen kettu ja enempää ei johtolankoja löydy.. Eli mistä oot hankkinut.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...