torstai 27. kesäkuuta 2013

Kotipihalla

 
Eilen oli juuri sopiva päivä pitää pihamaalla pienet mehu- ja jäätelökestit. Tuoreita maniskoita, päärynäjäätelöä ja mehua. Nam. Pienempi poika sai myös maistaa ensimmäistä kertaa mansikkaa. Tykkäsi!
 
 
 
Pikkuinen lasipullo ja hauskat palloiset jäätelökipot löytyivät Clas Ohlsonilta.
 

Vanhasta rottinkisohvanrämästä sai kelpo lekottelupaikan räsymatolla ja tyynyillä. 

 
 
 
Aurinkoa on kyllä piisannut uskomattoman pitkän aikaa ja toivottavasti se jaksaa paistaa jatkossakin, sillä ensi viikolla meillä alkaa loma. Tai miehellä alkaa, mutta sehän on lomaa itsellekin kun kotona on kaksi lisäkättä auttamassa lasten kanssa. Ja tietysti pojistakin on kivaa kun iskä on kotona.
 
 
Vielä pitäisi keksiä kivoja retki/lomapaikkoja, joissa voisi piipahtaa päivän tai parin reissulla ihan täällä kotisuomessa. Jos tiedätte jonkun mukavan kohteen, missä kannattaa käydä lasten kanssa (missä olisi aikuisillekin jotain nähtävää) niin kertokaahan!
 

3 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkestit! Tosi kivat nuo jäätekökipot ja tuo pullo ja suloiset kesämiehet :) Aurinkoista kesää teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Sopevat pikkumiehet! Meilläkin ollaan maisteltu mansikkaa, rahkan seassa se menee, mutta itsekseen tuntuu olevan liian väkevää :)
  Ollaan suunniteltu käväisevämme Särkänniemessä, muuta ohjelmaa ei sitten niin ollakaan suunniteltu vielä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäkuvia! Kivoja juttuja olet Clasulta löytänyt, täytyypä itelläkin poiketa siellä pitkästä aikaa, josko noita olis vielä saatavilla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...