sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Annetaan (=myydään) rakkaudella ja huolella hoidettu koti hyvään perheeseen

Oon jo monesti istunut koneen ääreen aikomuksena päivittää blogia, mutta en oo vaan saanut kirjoitettua mitään. Välillä tuntuu, että ajatus ei yhtään kulje. Mutta nyt piti tulla kertomaan UUTISIA. Joo ei siis mitään vauvauutisia, jos joku ehti niin luulla ;) Vaan asuntouutisia.

Päätin edellisen päivityksen jälkeen tehdä jotain haaveideni eteen, jottei kaikki jäisi vaan haaveeksi ja laitettiin meidän kämppä myyntiin. Vähän niin kuin kokeilumielellä haluttiin katsoa onko kukaan kiinnostunut tästä meidän kodista. Ja yllätyttiin aika lailla, koska sitä kiinnostusta sitten olikin.

Mitään välittäjää meillä ei ole, itse ilmoituksenkin nettiin näpyttelin ja kuvat otin. Tuloksena useampi asuntoesittely (hahaa, tästähän vois tulla mun uus ammatti :p) ja tänään saatu kohtuullinen tarjous, vain hiukkasen pyyntiä pienempi. Taitaa nyt käydä niin, että meidän talohaave on yhden oleellisen askeleen lähempänä! Mies on ollut koko viikon työreissulla ja asioista ei ole kovin paljon ehditty jutella, mutta kyllä mä vähän luulen että tää on menoa nyt.

Ehkä vähän haikea on olokin, koska tässä ollaan asuttu jo kohta viisi vuotta ja pikkuhiljaa ollaan tehty tästä meidän näköistä kotia. Nyt siitä kaikesta pitäisi luopua ja aloittaa alusta. Kutkuttavan jännittävää kuitenkin. Paljon asioita selvitettävänä, ensi viikolla pankin tädin juttusille, kaupungintalolle, mahdollisesti vuokrakämpän etsintää  jne jne... Voin jo melkein tuntea muutosten tuulten puhaltavan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...