sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Minuutit, tunnit, päivät...


Mistä sais ostaa lisää aikaa? Mulla alkaa olla päivän tunnit aika tarkkaan käytössä, kun ylimääräistä aikaa ei tunnu juuri olevan.  Bloggaaminenkin on ihan retuperällä. Kuvan kalenteri ei kerro todellakaan koko totuutta. Tässä vaiheessa sivut näyttävät vielä melko tyhjiltä...

Viikolla rampataan työn, hoitopaikan ja kodin välillä, tasapainoillaan kotiaskareiden, lapsenhoidon ja parisuhteen hoitamisen kanssa. Arvata saattaa mihin jää tahtomattaankin heikoimmin aikaa :/ Viikonloput suorastaan kiitää ja niihin koittaa ehkä turhaankin ahtaa kaikkea kivaa tekemistä perheen kesken, ettei mene kallisarvoiset yhteiset vapaahetket hukkaan. Pitäisi oppia olemaan paikallaan ja nauttia tekemättömyydestä jos siihen on mahdollisuus...

Uusi työ on alkanut ja edellinen loppunut. On henkisesti raskasta aloittaa uusi työ jo toistamiseen puolen vuoden sisällä. Muutenkin olen ihminen, joka sopeutuu hieman hitaasti muutoksiin tai stressaa niistä kohtuuttomasti. Oman pääkopan muuttaminen uudelle taajudelle vie aina tovin aikaa. Silti tykkään muutoksista. Outo minä. 

Leon kanssa eletään väsyttävää, mutta ihanaa taaperoaikaa. Tuo poika tuo niin paljon onnea ja iloa elämään, ettei ole tosikaan. Hassuttelija, höpsöttelijä, rutistettavan rakastettava poikanen. Koen aika-ajoin huonoa omaatuntoa siitä, että ehdin arkisin olla Leon kanssa liian vähän aikaa. Ehkä juuri siksi meille on jäänyt päälle tapa, että poika nukutetaan sylissä yöunille. En vaan malta luopua tuosta yhteisestä iltahetkestä, joka on myös nopein tapa saada Leo unille. Eipä tuo kai mitään haittaakaan, vaikka pojan voisi ihan hyvin laittaa suoraan sänkyynkin hakemaan unta itsekseen. Mutta mikään ei ole niin suloista kuin uninen lämpöinen poikanen sylissä, ihan paikoillaan, rauhassa :)

Kuitenkin tämä muuttunut elämänrytmi taitaa sopia meille. Vaikka on välillä kiireistä ja väsyttävämpää, nauttii yhteisistä hetkistä sitten kuitenkin ihan toisella tapaa kuin jos olisin koko ajan kotona. Ja tiedän senkin, että tätä hektistä aikaa ei kestä ikuisesti, elämäntilanteet muuttuvat ja tämä hetki häviää ihan kohta. Haikeaa ja samalla tavallaan lohdullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...