maanantai 28. kesäkuuta 2010

Yksin kotona. Ihanaa!

Toiset on toipuneet juhannuksesta, toiset ei... Itse vietän parhaillaan saikkua, kun se juhannukseksi iskenyt flunssa sen kun jatkuu ja jatkuu. Lääkärikäynti varmisti ärhäkän poskiontelontulehduksen, minkä vuoksi olo on niin hatara. Mutta mikä siinä on, ettei vaan jaksaisi olla aloillaan, kun pitäisi levätä? Outoa olla ihan yksin kotona. Kodin hiljaisuudessa on jotain niin rentouttavaa itsessään, että oon täällä haahuillut ympäri kämppää, vähän siivoillut tuolla ja järjestellyt täällä, kun siihen ei muuten ole näin hyvää mahdollisuutta. Ehkä seuraavaksi pitäisi mennä lepäämään? Jos maltan...


Juhannuksena tehtiin pikavisiitti siskon mökille, jonne on tehty massiivista maanmuokkausta. Mökille on tehty ihana hiekkaranta ja muutenkin koko paikka on kaunis kuin postikortti. Puolikuntoisena vilkkaan lapsen kanssa reissu oli kuitenkin turhan väsyttävä. Leohan olisi koko ajan vaan mennyt pää kolmantena jalkana vaikka suoraan järveen. Ei mitään varoituskelloja vielä tuolla pojalla.


Pillimehu sai välillä Leonkin pitämään paussia :)

Viikon päästä miehellä alkaa kesäloma ja saavat Leon kanssa nauttia kaksistaan poikien kesästä. Itseä vähän kirpaisee se, etten pääse viettämään murujen kanssa lomaa, mutta sille nyt ei mahda mitään.

Nykyinen työ kestää elokuun loppuun ja sitten alkaa ihan uusi työ! Sain nimittäin sen paikan, johon olin pari postausta sitten menossa haastatteluun! Jiihaa! :) Vakipaikka ja uusi työ, josta saa tehdä itsensä näköisen. Odotan innolla ja jännityksellä syksyä. Niin ne asiat vaan järjestyy, vaikka välillä olin lähes luovuttaa noiden töiden löytymisen suhteen. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna asiat ovat sujuneet juuri niin kuin pitikin. Ei välttämättä juuri niin kuin olin suunnitellut, mutta lopputulos olikin näin parempi, kuin mitä olisin itse osannut kuvitellakaan. Onneksi elämää ei pystykään tarkkaan suunnittelemaan, yllätyksellisyys tekee siitä paljon mielenkiintoisempaa. 

Kesäistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. ONNEA TYÖPAIKASTA!!!!!! <3

  Hyvää Leon päivän iltaa!!!!! <3

  Ja niin se elämä kuljettaa!!! Kuten meilläkin <3 ;) käypä hysteerikon päiväkirjalla =P

  VastaaPoista
 2. Heips. Olen ihaillut itsekin tuoreena äitinä jaksamistasi. Perustin blogin lähinnä omiin tarpeisiini: energian haalimiseen ja muutokseen. Olisi kuitenkin kiva saada sinne keskustelua. Haasteena on vähäunisten öiden jälkeen saada henkistä ja fyysistä energiaa ja löytää se oma juttu. Muidenkin kuulumiset ja keinot kiinnostaa. Poikkeilkaa:
  http://tikrunvuosi.blogspot.com/
  T:Sofi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...