maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen viettoa


Pääsiäinen oli meillä tämän vuoden ensimmäinen pidempi vapaa ja kyllä sitä huomaa tässäkin ajassa miten on oikeasti virkistynyt olo, kun voi vaan olla ilman pakkoa tehdä mitään erityistä. Talvilomia meidän perheessä ei ollutkaan, joten tällainen pidempi viikonloppukin tulee tässä vaiheessa jo todella tarpeeseen.


Ollaan nukuttu pitkään, kyläilty ja tehty lenkkejä kevätmaisemissa. Leon kanssa on koristeltu kotia ja värkkäilty virpomisoksia. Lauantaina tehtiin pieni virpomiskierros lähinaapureiden ovilla sekä sukulaisissa ja Leo sai korinsa täyteen karkkipalkkaa. Niissä on riittänyt mutusteltavaa pienellä miehellä, joka ei normaalisti juuri karkkia syökään. Tai siis jolle tylsä äiti ei karkkia vielä kaupasta osta, koska ei näe siihen tarvetta.

Pääsiäinen alkaa olla vietetty ja huomenna paluu työhulinoihin. Laskin juuri, että näitä työkiireitäkään ei ole enää montaa kuukautta jäljellä. Kesäkuussa jään kesälomalle ja heinäkuussa äitiyslomalle :) Saan kunnon pitkän kesävapaan! Tulis vaan pian jo ne lämpöiset ilmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...