sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sen seitsemän asiaa...

..nimittäin minusta. Sain iloisena yllätyksenä tunnustuksen Kissanmittutien Mariannelta. Kiitän! :) Tunnustuksen saajan kuuluisi kertoa 7 asiaa itsestään. Tuntuupa yhtäkkiä hankalalta, mutta tässä jotain...

1. Meillä ei ole tällä hetkellä yhtään lemmikkiä, vaikka nuorempana kotonani on ollut koiraa, kissaa, marsuja, gerbiilejä ja hiiriä. Mutta jos saisin valita, ottaisin meille kissan. Olen ehdottomasti enemmän kissa kuin koiraihminen. Kissat ovat ihanan itsenäisiä nautiskelijoita. Vähän kuin minä ;) Kissan hankkiminen ei kuitenkaan miehen allergian vuoksi ole mahdollista.

2. Pärjään melko vähillä unilla. En ole kuulemma koskaan lapsenakaan nukkunut esim. kunnon päiväunia. Saatan valvoa iltaisin yömyöhälle ja silti olen melko skarppina aikaisin aamulla. Herään useampina aamuina ennen noita mun miehiäni. Onneksi Leo on perinyt isänsä unenlahjat :D Toki joskus on mukava nukkua pitkään, mutta usein koko päivä menee vähän niin kuin hukkaan jos nukkuu aamulla liian myöhään.

3. En tykkää ruoanlaitosta, mutta leipomisesta kylläkin. Olisi paljon kivempaa, jos kotona olisi oma kokki joka loihtisi herkullista ruokaa koko perheelle.

4. Tykkään kukkasista, mutta en todellakaan ole mikään viherpeukalo. Meiltä ei löydy montaakaan viherkasvia, koska en muista kastella niitä riittävän usein. Saa nähdä mitä tapahtuu uuden kodin pihan kanssa, innostunko puutarhanlaitosta yhtä paljon kuin sisustamisesta.

5. En kammoa hämähäkkejä. Pelastan ja pyydystän kaikki sisälle eksyneet hämähäkit ja vien ne takaisin ulos.

6. En juo normaalisti koskaan kahvia, enkä pidä sen mausta erityisesti. Joskus työpalavereissa kunnostaudun ja juon kahvikupposen ihan vaan näön vuoksi.

7.Oma musiikkimakuni ei ole mitenkään tarkkaan rajattu. Töihin ajallessani radiokanavana on usein NRJ ja kotiin ajellessa Radio Aalto. Minkään artistin tai yhtyeen fanittaja en ole koskaan ollut lukuunottamatta nuoruusajan CMX:ää. Pitkään aikaan en heidän musiikkiaan ole kuunnellutkaan, koska se muuttui jossain vaiheessa ihan oudoksi. Tosin tämä uusin Linnunrata kuullostaa jo enemmän siltä vanhalta CMX:ltä.

Tunnustuksen laitan eteenpäin Pikkuruisia juttuja-blogin SiniK:lle. Olepas hyvä!

1 kommentti:

  1. Ihana yllätys, kiitos Pihla!
    Ja tosi hyvältä näyttää teidän talokuviot! Ihana odotella uutta kotia :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...